Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme csnim inşallah nisan da ikimizde hamile kalırızNegatif cikti![]()
İnşallah canim insallahÜzülme csnim inşallah nisan da ikimizde hamile kalırız
Oooo ..bemimde 6 gün varmıs dün öğrendim.yanlıs hesaplamısım batıBen de 40 lira para verip erken testlerden aldım
Sonuç negatif
Bata 3 ya da 6 var
Allah inşaallah tez zamanda en sağlıklısını nasip eder ve anne olursun kardeşim. Bebeğinin karnında kalbinin durduğunu nasıl anladın kanaman oldumu. Bir hafta önce doktor kesen muz şeklinde bozulma var dedi ne anlama geliyor diye sorduğumda sağlıksız gebelik muhtemelen kanamam başlar dedi ertesi gün başka bir doktora gittim oda altı haftalıkken kalbi durmuş dedi almak istedi ilk doktor bu Cuma günü yani sabah için randevu verdi bende Çarşamba kanda gebelik testine baktım kan değerim 10000 bu değer altı haftalık civarı gebeliği gösteriyor oysaki son adete göre sekiz haftalık olmam lazım seninkisi nasıl olduMerhaba anneler ve anne adaylari. Benim beklediğim adet gunum 22 mart. Bir hafta kala kanda hcg baktirdim negatifti. Bugün adetime 5 gün var. Adet öncesi tum belirtilerim mevcut. Yalniz Kasik agrisi bukadar onceden baslamazdi ve bir de bel agrim var. Kan testini erken yapmış olabilir miyim? Beklemekten baska care yok ama insan nasil bir his ise dayanamiyor sabirsizlaniyor. O nedenle size sormak istedim. 14ocakta kalbi durduğu icin 11. Haftamda bebegimi kaybettim. İnşallah Rabbim isteyen herkese icinde bana da hayırlı zamanda nasip eder evlat sevincini..
Insan bırakamıyor işte akışına.ben adet oldum kızlar. hayırlısı olsun. bir sonraki ay;
1- erken gebelik testi baktırmayacağım
2- akışına bırakacağım süreci
İNŞALLAH YANİ ...RABBİM CUMA HÜRMETİNE EN HAYIRLI ZAMANDA VERSİN EVLATLARIMIZI. BİR DE INSTAGRAMDA MACUNHANE VAR. BEN ORADAN ABLAMA VE BANA MACUN ALDIM. BURADAN SÖYLEMEM NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM AMA DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM. ALLAH'A EMANET OLUN.
Amin canım.Üzülme diyecem ama elde değil biliyorum.insallah en kısa zamanda hayırlısıyla istediğin olur.ben adet oldum kızlar. hayırlısı olsun. bir sonraki ay;
1- erken gebelik testi baktırmayacağım
2- akışına bırakacağım süreci
İNŞALLAH YANİ ...RABBİM CUMA HÜRMETİNE EN HAYIRLI ZAMANDA VERSİN EVLATLARIMIZI. BİR DE INSTAGRAMDA MACUNHANE VAR. BEN ORADAN ABLAMA VE BANA MACUN ALDIM. BURADAN SÖYLEMEM NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM AMA DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM. ALLAH'A EMANET OLUN.
Neyi bekliyorsunuz? Hamile görünüyorsunuz daKızlar ben de beklemedeyim bat 30 mart. ..bakalım hayırlısı .var mı beni m gibi bekleyen
Neyi bekliyorsunuz? Hamile görünüyorsunuz da
25 haftalık hamile yaziyor ya yorumunuzub altindaCnm nasıl anladin ki hamile gorundugumu :)