Gebeliğe Hazırlık Kanda gebelik testi için erken miydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dayanamadım idrar testi yaptım negatif

Acaba erkenmiydi.belim çok ağrıyor.midem bulanıyor.kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor.bide adet ağrısı varofff yaa

Ben de 40 lira para verip erken testlerden aldım
Sonuç negatif
Bata 3 ya da 6 var

Kan testi adete bir gün kala negatifti olupta sonradan pozitif gören var mıdır acaba?

Allah inşaallah tez zamanda en sağlıklısını nasip eder ve anne olursun kardeşim. Bebeğinin karnında kalbinin durduğunu nasıl anladın kanaman oldumu. Bir hafta önce doktor kesen muz şeklinde bozulma var dedi ne anlama geliyor diye sorduğumda sağlıksız gebelik muhtemelen kanamam başlar dedi ertesi gün başka bir doktora gittim oda altı haftalıkken kalbi durmuş dedi almak istedi ilk doktor bu Cuma günü yani sabah için randevu verdi bende Çarşamba kanda gebelik testine baktım kan değerim 10000 bu değer altı haftalık civarı gebeliği gösteriyor oysaki son adete göre sekiz haftalık olmam lazım seninkisi nasıl oldu

ben adet oldum kızlar. hayırlısı olsun. bir sonraki ay;
1- erken gebelik testi baktırmayacağım
2- akışına bırakacağım süreci

İNŞALLAH YANİ ... RABBİM CUMA HÜRMETİNE EN HAYIRLI ZAMANDA VERSİN EVLATLARIMIZI. BİR DE INSTAGRAMDA MACUNHANE VAR. BEN ORADAN ABLAMA VE BANA MACUN ALDIM. BURADAN SÖYLEMEM NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM AMA DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM. ALLAH'A EMANET OLUN.

Insan bırakamıyor işte akışına. inşallah bir dahaki ay olur canım. Allah büyük

Amin canım.Üzülme diyecem ama elde değil biliyorum.insallah en kısa zamanda hayırlısıyla istediğin olur.

Kızlar ben de beklemedeyim bat 30 mart. ..bakalım hayırlısı .var mı beni m gibi bekleyen

Bende beklemedeyim.bugün bat tarihim.çok korkuyorum

En son 2 gün önce idrar testi yaptım negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…