Gebeliğe Hazırlık Kanda gebelik testi için erken miydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kendimi temizliğe verdim yoksa elim durmuycak

Ben bugün yapıcam adet tarihim 22mart

Ben de 5 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum her ay ovulasyon takibi yaptım ancak yine de olmadı, ilk çocuğumda ovulasyonda çift çizgiyi gördükten 10 gün sonra kanda beta hcg 6 çıkmıştı. Bat günü idrar testi silik çıkmıştı. Bu defa sat 24 şubat, ovulasyon 10 mart ama beta hcg bakmaya korkuyorum,çünkü 5 aydır bıkmadan usanmadan ovulasyondan 10 gün sonra kan verdim ve negatif sonuç aldığım için adet günümü bekleyeceğim galiba

Kızlar merhaba, ben birşey danışmak istiyorum 2 yıllık evliyim, şimdiye kadar çocuk dusunmuyorduk ama son 2 aydır düşünmeye basladık. en son adetimi 11 şubatta gördüm.yani bu ay 8 gün geciktim. eşim ile ilişkiden sonra dayanamayıp 7 gün sonra kan da baktırdım 2,40 çıktı.. daha sonra hiç baktırmadım, 2 gündür ise idrarda bakıyorum hemen cıkmıyor fakat 2 gündür 20-30 dk içerisinde belli belirsiz bi çizgi çıkıyor. kanda baktırmaya korkuyorum cesaret edemiyorum. akıl verinnnn hiç adet belirtim yok, ne göğüs agrısı ne birşey. ama son 1 haftadır belimde özellikle sabahları inanılmaz bir ağrı ile uyanıyorum, karın ağrım da mevcut ama adet agrısı gibi değill.. gelmiyor da. sizce stresten miiii

Benimde beklenen adet günüm 24 Mart bugün idrar testi yaptım negatif çıktı erken mi davrandım bilemiyorum
Benim dee 24 25 mart falan zor tutuyorum kendimi test icin. Innnsallahh bu ay olmuşturrrr

Te
Geç döllenme ihtimali olabilir belki.

Bence derhal kan testi yaymalısın

Bence derhal kan testi yaymalısın
yarın sabah gidip kan aldıracağım, bakalım.. normalde benim adet dönemim hep ayın 20-25 arası olurdu fakat 2-3aydır sürekli olarak ayın 10-11 inde olmaya başladım.şimdi böyle gecikince de tereddütte kaldım ne bileyim :) bir de tecrübesizim bu konularda teşekkür ederimm :)

Rica ederim bence hamilesin.hadi hayırlı haberlerini bekliyorum

Bu sabah yine test yaptım negatif çıktı Ama şimdi kahverengi bir damla leke gelmiş bat à daha 4 gün var sanırım erken adet oluyorum

Kizlar ben kan verdimm dua ediiinn nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…