Nasil anlatsam bilemedim ama bacak bitiminde sag ve sol olmak uzere göbekten 4parmak kadar asagida. İki yandaKimse yok muu
Benim de bat 23 martAllah razı olsun amiin inşallah ya. Hala kasik ağrım var ve karnım inanılmaz şiş
Bence erkenBenimde beklenen adet günüm 24 Mart bugün idrar testi yaptım negatif çıktı erken mi davrandım bilemiyorum
Nasil anlatsam bilemedim ama bacak bitiminde sag ve sol olmak uzere göbekten 4parmak kadar asagida. İki yandaanlatabilmisindir insallah
Umarim bir kaç gün sonra ikimiz de istediğimiz sonucu alırızBence erken
Ama aynı hatayı bugün ben de yaptım bile bile
Kocaman bir tek cizgi
İdrar testi ile 5 gün kala öğrendim. 6 gün önceden yapmaya başlamıştımKanda mı idrarda mı öğrendiniz?
Ya erken döllenmemiydi acaba .23 mart adet tarihim acaba test yapsam çıkar mıİdrar testi ile 5 gün kala öğrendim. 6 gün önceden yapmaya başlamıştım
Test varsa yapınbaksanıza yazmayı bile beceremiyorum heyecandan
Psikoloji olarak aynı durumdayızYa çok heyecanlıyım hamileymişim gibi hissediyorum.ara ara adet olacakmısım gibi ağtılar geliyor .sizde dutumlat nasıl
Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Çıkmadı mı yapmayayım mı o zaman.üzülmeyin lütfen.daha erken heralde .test çekmecede yaklaşmaya korkuyorumTest varsa yapın
Merak ediyoruz biz de
Benim de bat 23 mart
Dün yaptım çıkmadı
Offfffff zaman gecmek bilmiyorPsikoloji olarak aynı durumdayız
Benimki normal testtiÇıkmadı mı yapmayayım mı o zaman.üzülmeyin lütfen.daha erken heralde .test çekmecede yaklaşmaya korkuyorum
Verin tabi kiAma testi yapınca haber verecem sizde haber verin.yalnız olduğu hissetmek istemiyorum.o yüzden sürekli sitedeyim
Bendeki nasıl bir test bilmiyorym ne kadar da cahilim AllahımBenimki normal testti
Erken testte çıkar
6 gün öncesine kadar doğru sonuç veriyor mus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?