Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar kuruma çizgisi ama rengi gri pembe olması lazımdı. Artımed pek güvenilir değilEki Görüntüle 3573121 Eki Görüntüle 3573122 25 Şubat'ta adet oldum adet düzensizliği var ama en fazla 7 gün geçerdi şuan hala adet olmadım cumartesi günü artımed test yaptım bulanıkti onun için iki tane daha yaptım onlarda bulanık pazar günü ilk idaraimla yaptım oda bulanık ama kan verdim hamilik yok hala adet olmadım bu gün 43 oldu
İlk yaptığımda böyledi fotoğrafı var ilk yaptığım andanBunlar kuruma çizgisi ama rengi gri pembe olması lazımdı. Artımed pek güvenilir değil
ArtımedKuruma çizgisine benziyor. Testlerin markaları neler?
Aa hangi tesleri kullanmanız gerekir bilginiz varsa ismini söylersiniz sevirimEvet artimed bende de yalancı pozitif göstermişti
TeşekkürlerAwox predictor early tek önerim test markasında
Evet bu ikisi gerçekten iyi markaTeşekkürler
Bu gün bende aynı durumu yaşadım sırf bu yüzden bu gün platforma kayıt oluşturdum o kadar üzgünüm ki 4 tane test yaptım ağlayamadım bile üzüntüdenBeta hcg önce kanda daha sonra idrarda çıkar yani testte pozitfse kanda kesin pozitif görmeliydin. Artımed daysdoctor freely markaları berbat markalar maalesef bende dahil bi çok kişi bu durumdan muzdarip .
Öncelikle rabbim gönlünüze göre versin tez vakitte kucağınızı rabbim doldursun evlatla imtihan etmesin amin . Benimde Bu gün adet günüm tam 4 adet test yaptım 3 ü pozitif biri negatif verdi bunlardan iki tanesi Artımed marka biri kaset diğeri erken gebelik diğer ikisi farklı marka yapar yapmaz anında pozitif verdi hemen hastaneye gittim kan testi vermeye kan testi negatif yıkıldım ben artık hiç bir kaset testine zerre güvenmiyorum hamile kalacağıma da artık ümidim yok testlere bakın bu testlerle insanın ümitleriyle oynanıyor bideEki Görüntüle 3573121 Eki Görüntüle 3573122 25 Şubat'ta adet oldum adet düzensizliği var ama en fazla 7 gün geçerdi şuan hala adet olmadım cumartesi günü artımed test yaptım bulanıkti onun için iki tane daha yaptım onlarda bulanık pazar günü ilk idaraimla yaptım oda bulanık ama kan verdim hamilik yok hala adet olmadım bu gün 43 oldu
Benimde aynı ve hala adet olmadımÖncelikle rabbim gönlünüze göre versin tez vakitte kucağınızı rabbim doldursun evlatla imtihan etmesin amin . Benimde Bu gün adet günüm tam 4 adet test yaptım 3 ü pozitif biri negatif verdi bunlardan iki tanesi Artımed marka biri kaset diğeri erken gebelik diğer ikisi farklı marka yapar yapmaz anında pozitif verdi hemen hastaneye gittim kan testi vermeye kan testi negatif yıkıldım ben artık hiç bir kaset testine zerre güvenmiyorum hamile kalacağıma da artık ümidim yok testlere bakın bu testlerle insanın ümitleriyle oynanıyor bide
Öncelikle rabbim gönlünüze göre versin tez vakitte kucağınızı rabbim doldursun evlatla imtihan etmesin amin . Benimde Bu gün adet günüm tam 4 adet test yaptım 3 ü pozitif biri negatif verdi bunlardan iki tanesi Artımed marka biri kaset diğeri erken gebelik diğer ikisi farklı marka yapar yapmaz anında pozitif verdi hemen hastaneye gittim kan testi vermeye kan testi negatif yıkıldım ben artık hiç bir kaset testine zerre güvenmiyorum hamile kalacağıma da artık ümidim yok testlere bakın bu testlerle insanın ümitleriyle oynanıyor bideEki Görüntüle 3573121 Eki Görüntüle 3573122 25 Şubat'ta adet oldum adet düzensizliği var ama en fazla 7 gün geçerdi şuan hala adet olmadım cumartesi günü artımed test yaptım bulanıkti onun için iki tane daha yaptım onlarda bulanık pazar günü ilk idaraimla yaptım oda bulanık ama kan verdim hamilik yok hala adet olmadım bu gün 43 oldu
İnşallah gebelik vardır da ondan olmuyorsundur, bende hala regl olmadım ama nasıl bi üzüntü yaşadıysam gözümden tek bir damla yaş dahi gelmedi sen yine benim gibi umudunu kaybetme ben 7 yıldır bu hasreti çektim bu günden sonra bıraktım artık hiç birşey yapmayacağımBenimde aynı ve hala adet olmadım
İnşallah bu gece tam 45 gün oclcak adet olmadım her sabah acaba oldum mu doye kalıyorumÖncelikle rabbim gönlünüze göre versin tez vakitte kucağınızı rabbim doldursun evlatla imtihan etmesin amin . Benimde Bu gün adet günüm tam 4 adet test yaptım 3 ü pozitif biri negatif verdi bunlardan iki tanesi Artımed marka biri kaset diğeri erken gebelik diğer ikisi farklı marka yapar yapmaz anında pozitif verdi hemen hastaneye gittim kan testi vermeye kan testi negatif yıkıldım ben artık hiç bir kaset testine zerre güvenmiyorum hamile kalacağıma da artık ümidim yok testlere bakın bu testlerle insanın ümitleriyle oynanıyor bide
İnşallah gebelik vardır da ondan olmuyorsundur, bende hala regl olmadım ama nasıl bi üzüntü yaşadıysam gözümden tek bir damla yaş dahi gelmedi sen yine benim gibi umudunu kaybetme ben 7 yıldır bu hasreti çektim bu günden sonra bıraktım artık hiç birşey yapmayacağım
Canımmm canımmmmmBu gün bende aynı durumu yaşadım sırf bu yüzden bu gün platforma kayıt oluşturdum o kadar üzgünüm ki 4 tane test yaptım ağlayamadım bile üzüntüden