Kanda BHCG testi ne zaman yapılmalı?

3.5 aylık oglum var canım Allahım bagıslasın 3 yıl olmadı bebegım sonra hıc beklemedıgım anda oluverdı darısı sizlerın basına

allah bağışlasın canım işallah darısı başımıza yumurtlama gününün ertesi günü tutma şansı oluyo mu canım

benim son adet tarihim 24 haziran bidahaki adetim 20 temmuzda olucak bugun kan testi yaptirdim adetime 5 gun kala ve negatif cikti sizce sonuc kesinmidir yoksa erken mi baktirdim.Orda bi doktor vardi dediki bakalim cok istiyorsan ama yanlis sonuc cikabilir biraz erken gelmissin dedi ama ben sanki bu ay olmadi gibi hissediyorum (keske olsa o ) siz ne dusunuyorsunuz hala hamile olma ihtimalim varmi

Canım üzmek istemem ama regline 4 gün kala çıkabilirdi kan testinde diye biliyorum.Allah bilir yinede hayırlısı olsun inşAllah kısa zamanda sende hamiş olursun ....

bende senı uzmek ıstemem ama megryann nın dedıgı dogru olsaydı cıkardı ıstersen fortel ıdrar testını bıde 18 mılyon falan ordada negatıfı gorursen bu ay olmadı demktır

Canım biraz daha bekle henüz çok erken.Ayın 23 ünde regl olmazsan gidip kan testi yaptırırsın.Hayırlısı olsun ....

ben her seferinde dayanamiyip adetime 5 gun kala yaptiriyorum sonrada cok uzuluyorum ve hicbir ise yaramiyor cunku 5 gun once negatif ciksa bile insanin icinde bir umit oluyor acaba erkenmi baktirdim diyorsun bence adet gunune en az 2 gun kalaya kadar beklemek lazim ne kadar erken ogrenme ihtimalin varsada o strese degmiyor

kızlar bende adet döneminden 1 hafta önce kandan test yaptırdım negatif çıktı ayrıca ultrasonada girdim bişey göremedi ama adet günüm 27 si ben kendimi hamile gibi hissediyorum ilk günden beri kasık ağrım var, birşey batıyor gibi oluyor,karnımda şişlik var, göğüs uçlarım bile kararmış fark ettim ama adet günüm geçmeden bir daha test yaptırmak istemiyorum gerçekten hayel kırıklığı oluyor hayırlısı bakalım...

Merhaba arkadaşlar 3 yasinda kızım var.gebelik düşünüyorum. Ayın 11 i ovulasyon tarihimdi.18 de kan verdim biliyorum erken ama dayanamadım 2 çıktı.ayin 26 da regl olmam gerekiyor ne zaman yaptırSam.bide 2 ümitlensem mi bilemedim

Ben ilişkiden 7 gün sonra, adetten 7 gün önce kan testinde öğrendim. 8 çıkmıştı sonuç. Ama kişiden kişiye değişiyor. Benim yaptırdığım zaman yaptırıp sıfır çıkanlar bile var

Kızlar merhaba, daha önce ölü doğum yaptım ben. Bu ay denedik.adetime yedi gün var pembe bi kanamam oldu. Adet mi yerleşmemi anlamadım. O yüzden kanda test yaptım 7 gün kala 3.2 çıktı. Sizce yükselir mi? Adetse böyle bi değer çıkar mı? Çok kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…