tam olarak bilmiyorum ama bu tahlilde değerler sıfırdan baslıyor ve iki günde bir ikiye katlıyor yani eğer olsaydı en azından on larda olmalıydı bthc (dısgebelik yasadığımda öğrenmistim)neye göre neğatif dediler oda ayrı bir sey ama bence erken daha ve benc yıllarca yumurta takibi yaparak hamile kaldım iki kızımda bu yumurtlama dönemine gelmedi bende buna eminim
saol bademcim içimi rahatlattın
regl günüme 5 gün kala bhcg 189 , 2 gün kala 680 çıktı münasebetsiz bir doktor olumsuz şeyler söyleyip moralimi bozdu.bu zamanlarda bhcg yaptırmış olan var mı yardım ediinn
regl günüme 5 gün kala bhcg 189 , 2 gün kala 680 çıktı münasebetsiz bir doktor olumsuz şeyler söyleyip moralimi bozdu.bu zamanlarda bhcg yaptırmış olan var mı yardım ediinn
Ne dedi ki dr ?
Ya çoğul gebelik ya da ....Bilemiyorum durumunuzu tam bilemediğim için..fisfisfis
kese görüldü mü ?
canim ya ne guzel artmis iste. hem de adetine 2 gun kala 680 cikti ise ne kadar guzel hemencecik tutunmus ufaklik. bence sen hic moralini boama. o dra da gitme.
kibelecim teşekkürler.badem çoğul olabilir diye yazmış çok sevindimalkisalkisalkis
merhaba kızlar brnde yeni üye oldum yumurtlama günümün bitişinin ertesi günü başladık çalışmalar tutmuşmudur acaba reglime 2 gün kaldı miğdem acaip yanıyo,sabahları bulanıyo 3 gün önce filanda sol kasığıma kramp girdi sizce varmııı bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?