Bekleyeceğim canım bu sabah şiddetli kasık ve bel ağrısı ile uyandım, adete bir hafta var.Kişiden kisiye değişir canım beklemelisin
3 gun kala yatırsaydın daha çok erkenİyi geceler, yardımlarınıza ihtiyacım var, internette sürekli araştırarak merakıma yenik düştüm ve gittim kanda hamilelik testi taptırdım; sonuç <2 çıktı. Kan testi yaptırdığım zaman ise yumurtlamadan 6 gün sonra adetten 8 gün önce olmuş oldu. Kasıklarımda hergün hissettiğim bir ağrı var normalde böyle ağrımaz ama psikolojik mi diye de düşünüyorum. Sizce Beta hcg yumurtlamadan 6 gün sonra kanda belli olur mu?Bazılarının olmuş o nedenle. Cvpları sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben de öyle yapacağım, teşekkür ederim.Erken yaptırmışsın kan testini, adet gününde yaptırmanı tavsiye ederim
Ayın 18ine randevum var adetime 2 gün kala, o zaman çıkar olup olmadığı sanırım.3 gun kala yatırsaydın daha çok erken
En güzeli canım, Rabbim gönlündekini versin inşallahBen de öyle yapacağım, teşekkür ederim.
Amin çok teşekkür ederimEn güzeli canım, Rabbim gönlündekini versin inşallah
İnşallah canım, sonuç çıkınca yazarım olumlu ya da olumsuzAdet bitiminde gitsen daha iyi olmazmi canim insallah hamilesindir
Canım adete 4 gün var beta hcg 6,1 çıktı :) inşallah yükselir 2 gün sonrasını iple çekiyorum :)En güzeli canım, Rabbim gönlündekini versin inşallah
Beta hcg 6,1 çıktı canım, adete 4 gün var :)İnşallah canım, sonuç çıkınca yazarım olumlu ya da olumsuz☺
Merhaba benimde sizle aynıydı hamile misiniz lütfen cevap yazın sevgilerBeta hcg 6,1 çıktı canım, adete 4 gün var :)
Maalesef o çıkan sonuçtan sonra kimyasal gebelik geçirdim. İki ay sonra tekrar hamile kaldım. 8 haftalık hamileyim şu an.Merhaba benimde sizle aynıydı hamile misiniz lütfen cevap yazın sevgiler
Beta hcg 6,1 çıktı canım, adete 4 gün var :
Maalesef o çıkan sonuçtan sonra kimyasal gebelik geçirdim. İki ay sonra tekrar hamile kaldım. 8 haftalık hamileyim şu an.
MAŞALAH HAYIRLISIYLA KUCAGİNA AL İNŞALLAH BENMDE TEST 2 ÇIKTI YÜKSELİRMİ DERSİNİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?