Kanda beta hcg değerim düşükmü?

Nermin3419

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
217
66
48
36
Kızlar selam dün hamileOlduğumu sağlık ocağına Perşembe gğnü tahlil verdim ve adetimi 2 gün geçmişti kanda beta hcg 108 çıktı aile hekime 2 gün sonra kafın doğumda tekrar bakılsın beta hcg ye dedi biraz düşük bir değer dedi normalde pazartesiye bu değer 2.3 kat artması lazım dedi bende biraz endişe eder oldum ya yükselmezse diye korkuyorum eşimde bana kızıyor stres yapma diyor gerçi aile hekimi daha yeni 1.2 haftalıksa düşük çıkması normal dedi ama işte beni korku sardı kızlar dua edin değerim yükselir inşallah Pazartesi

Korkmayın ya. Nereden biliyorlar ne zaman döllendi. Belki geç yumurtladınız ve geç döllenme olmuştur ne malum.. Değeriniz gayet iyi.. pazartesi tekrar kan verin 2 katı artması lazım.. Kadındoğuma da gitseniz şuan sadece beta takibi yapar ultrasonla bakamaz. Değeriniz güzel yükselirse de kaç haftalık olduğunu tam olarak ultrasonda görürsünüz. Birde stres yapmayın
Stres şuan bebeğinize verdiğiniz en ama en büyük zarar.. Tutunmasını zorlaştırr.. sağlıkla doğsun inşaALLAH

Ayy canım benim Amin inşallah Allah razı olsun içimi öyle bir rahatlattın ki çok sağol ya kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…