Kanda beta hcg degerim. Bakar misiniz?

Heradnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
64
13
3
33
Merhaba oncelikle asilama da 6. Gunum progestan fitil kullaniyorum 6 martta catlatma ignemi vuruldum. Su an bel agrisi gogus uclarinda hafif batma var atesim 37.1 cikti sabah dayanamadm test yaptim silik 2. Cizgiyi gordum bde dayanamadm progesteron testi yaptrdm 33.28 cikti. Ve beta hcg 14.51. bu yolda tecrubeli olanlar bana bilgi verebili mi? 14 gun beklemem gerektigini biliyirum daha kisazamanda nasil ogrenirim:)) tesekkurler:)

Niye kimse cevap vermiyo ben herkeisn yszisini okuyup yaziyorum
Cnm selam gorunce yazmak istedim catlatma ignesi vuruldugun icin en az 10 12 gun beklemen gerekiyor maalesef daha onceden ogrenemezsin cunku hatali sonuc cikar seni yaniltir. Catlatma ignesinin icinde beta hcg hormonu da oldugu icin her halukarda hcg hormonun yuksek cikacak cunku 12. Gunden sonra test ya da tahlil yapmani oneririm

Evet hepsini biliyorum malesef 12 sabredemedim sitelerde arastrdm asilamada sonra 6 ve 8. Gun test yapanlarin cogunda cikmis bende sansimi denemk istedm 2 gun sonra bida yaptrcam artk igneyide 6 martta vuruldum 7 8 gun oldu gecms olablcegni dusundum

Bu arada idrar testinde ckmiyo artk ondan dedm gecti herlde etkisi sagol cnm cevabin icin 2 gun sonra ins artar

mrb 2 gün sonra tekrar gidip kan ver muhtemelen 2 katına cıkacaktır hayırlı olsun hamilesin :)

Betanın 5 ten yüksek olması anlamlı. İki gün sonra tekrar yap beta 30 un üstü çıkarsa hamilesin

Allah razi olsun agzindan bal damliyo:) insallah oyledir allah bebegni sana baglsasin dua et bize de ins bznde olur bebislerimix:)
Tabi dua ederiz teyzesi ben bebeğimi ilk beta hcg 27 ile ögrendim :) iki günde bir hep kan verdim şükür yükseldi :)

Tabi dua ederiz teyzesi ben bebeğimi ilk beta hcg 27 ile ögrendim :) iki günde bir hep kan verdim şükür yükseldi :)
Ama bayan çatlatma iğnesi vurulmuş onun etkisiyle beta değeri yüksek çıkıyormuş. Yoksa o da biliyordur 5ten üstünün gebelik oldugunu.

Sabah dayanamadim yine test yaptim silim cizgi gorunmeye devam ediyo anladim ignenin etkisi de gecmemis of beklemek ne zor
Sabreden derviş muradına ermiş :) bakın ben 5,5 haftalık hamileyim ilk muayeneme gitmedim daha :) hem keseyi görmek hem kalbi duymak için 6. Haftayı bekliyorum.

Aynen tskler:) siz 27 ogrendgnzde adetiniz gecmis miydi
Adetim 2 gün geçmişti 3. Günüydü gece beste test yaptım bakmadan sonuca uydum sabah kalktıgımda çift çizgi olmuş erken gebelik testiydi sonra ise koşa koşa doktora gittim ve hayırlı olsun diyelim dedi doktor iki gümde bir arttı 2. Gün 50 falandı 246 falan oldu yükseldi gitti şükür şimdi ise 9. Haftamıza girdik bile maşallah :) darısı basınıza

Ma
Masallah annesi erkek gbi hissttm:) yarin tekrar vercem kan duruma gore bakarim artk hayrlisi

Ma

Masallah annesi erkek gbi hissttm:) yarin tekrar vercem kan duruma gore bakarim artk hayrlisi
hayırlısı bakalım herkes öyle diyor :) inş senin ki de sana sıkı sıkı tutunur iş yapma gerinme uzanmaya calışma bir yerlere canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…