Nakış Kanaviçe şemaları

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
merhaba dantelden peçete halkası örneği arıyorum bana yardım edermisiniz şimdiden tşk ler

http://www.kadinlarkulubu.com/tig-isi-orguler/35846-dantel-modelleri.html buradaki açtığım başlığı bir inceleyin eklemiş olabilirm tam hatırlayamıyorum.ben buldukça oraya eklerim peçete halkası.

sitenizdeki tüm goblenleri buldum sağolun ve şu an birini kızım birini ben olmak üzere 2 tane panomuzu sayenizde tamamladık allah razı olsun

ellerinize sağlık güzel günlerde kullanına.s.

slm hanımlar,
kaneviçeden mutfak önlüğü yapmak istiyorum. elinizde güzel bir örnek warsa ve bnmle paylaşırsanız çok sevinirim :enbuyukkk:

evet mutfak önlüğüydü, ama maalesef resmi yüklemeyi beceremedim. yardımcı olursanız yüklerim. forumda internetten yükleme var ama bilgisayardan yüklemeyi göremedim ya.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…