• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Kanaviçe şemaları

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
f_infantili_e7c0m_45ce4f3b.gif

alıntıdır

ya bu başlığın adı kanaviçe şemaları değildiki nerden çıktı şimdi bu:uhm:CADIARZU:kızgın:

sizin mesajdaki özellikle kurdela nakışı ile ilgili resimleri ilgili bölüme taşıdığım için mesajınızın adını bu şekild edeğiştirdim, ama istemiyorsanız sizin istediğiniz bölümün içeriğine uygun başka bir ad verebiliriz. bölüm sadece kanaviçe bölümüdür...

sizin mesajdaki özellikle kurdela nakışı ile ilgili resimleri ilgili bölüme taşıdığım için mesajınızın adını bu şekild edeğiştirdim, ama istemiyorsanız sizin istediğiniz bölümün içeriğine uygun başka bir ad verebiliriz. bölüm sadece kanaviçe bölümüdür...

Farketmez nasıl istiyorsanız öyle yapın

deniz yıldızı sayfan deyim çok güzel daha değişik daha ilginç etamin modeli bulacağında eminim ben 06meral başarılarının devamını dilerim çok çok teşekkür ederimm

cok gzl hele şirine resmi harıka kızıma kazak örüp üzerine şirine resmini işledeim cok gzl oldu bunun gibi başka cizgi karekter şemalarınız varsa yayınlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürlerr:nazar:

yeni bir üyenizim ilk defa yazıyorum sözlü bir kızım var goblen panolara çok meraklı bir goblen pano çalışması yapmak istiyorum şemalı bir goblen pano baskınız varmı acaba tşk ederim

Back