Kanamasi Olupta Gebeligi Devam Eden Varmi

GUKUMSER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
327
1
Kizlar Tup Bebek Ile Hamile Kaldim 6. Haftamdayim 5 Gundur Kahverengi Kanama Vardi Bugun Koyu Kirmizi Oldu Siz Boyle Birsey Yasadinizmi Bana 4 Gun Serum Takildi 1 Gun Hastanede Yattim Cok Korkuyorum Bebegimi Kaybetmekten

canım doktorunu aradınmı eğer aramadıysan acilen ara düşük yapıyor olabilirsin allah korusun

Kizlar Tup Bebek Ile Hamile Kaldim 6. Haftamdayim 5 Gundur Kahverengi Kanama Vardi Bugun Koyu Kirmizi Oldu Siz Boyle Birsey Yasadinizmi Bana 4 Gun Serum Takildi 1 Gun Hastanede Yattim Cok Korkuyorum Bebegimi Kaybetmekten

Canım benimde 6.haftamda kırmızı kanamam oldu 1saat kadar sürdü sonra kahverengi lekelenmelere dönüştü, halada kahverengi lekelenmeler ara ara olabiliyo, ama bişey olmadı çok şükür, inşallah seninkide böyle bişeydir

Insallah Kuzicim Ama 5 Gundur Var Bugun Kirmizi Oldu Cok Korkuyorum Yinede Okadar Zor Buldumki Kaybetmekten Cok Korkuyorum

ama doktora mutlaka söyle benimde olmuştu bebek baskı yapıyormuş o sebepti am mutlaka doktora git ve hep dinlennn

benim yedi sekiz ay lekelenmem olur ama kayınvalidem resmen adet görürmüs tüm hamileliklerinde anladıgım kadarıyla tüp bebek seninle ilgilenmeleri lazım ama seninde sakin olman lazım canım benim bir arkadasım üc ay resmen adet görmüs dördüncü ay doktora bebek yeni yeni oynamaya baslayınca gitmis ve meydana cıkmıs hamile oldugu sen sakin ol ve rahatla tehlikeli olabilir ama stres daha büyük tehlike evet dinlenme cok etkili oluyor

a.s.canım bende aynı şeyi yaşadım takiii kızım rahmime tamamen yerleşinceye kadar mutlaka durumunu doktoruna bildir mümkünse muayneni ol..doktorun sana zaten tavsiyelerde ve gerekirse tedavide bulunacaktır ama en güzel tedavi ayaklarını uzatıp yatıp dinlenmek..geçmiş olsun...:1hug:

benim ilk 3 ay sürdü kahverengi bazen siyah doktorum kırmızı kan görmedikçe korkma dedi ve parca düşmedikçe tabi çünkü kahverengi ve siyahsa önceden kanamıs demekki rahim kendini temizliyodur demişti progestan kullandım günde 4 tane ve gecti bebeğin dısında rahimin baska bi bölgesindeyse kanama korkma cnm benim öleydi ve simdi 22 haftalık hamileyim inş. bebegine bişe olmaz egre bişe olsada dua et çünkü düşen bebeklerin cogunde bi problem oldugu için vücut onu geri atarmıs bilirim bundan önce 1 bucuk aylık bebegimi düşürmüştüm dualarım seninle Allah kolaylık versin ama beebegin seninledir bak görürsün

gukumser 5 gündür doktora gitmedin mi????derhal doktora git hayatım....kanamaya bakıp bakıp üzülmekle çözüm yaratamazsın...koca 5 gün geçmiş....aşkolsun sana....hemen doktoruna gitt...hatta bu tip durumlarda bir de alternatif bir doktora git....aman kontrolü ihmal etmeyesin..en kötü ihtimal telefon aç...ay ben stres oldum burda...hadi doktorunu arada bize bi haber ver...öyle inşallah tutunur maşallah olur demekle olur mu hiç anacım....haberini bekliyoruz......acele etttttt

İnşallah hala senin ki yerleşmeye çalışıyordur
bir de kan tahlili yaptırırsan hamileliğinin devam edip etmediğini öğrenebilirsin
Allahım şifalar versin

Canim Ilgin Icin Cok Sagol 1 Gun Hastanede Yattim 4 Gun Serum Takildi Progesteron Igne Yapildi Simdi Doktorum Yapacak Birsey Kalmadigini Evde Dinlenmemi Soyledi

sanırım birkaç gün sonra dr seni çağıracaktır.Kese ve kalp atışlarının durumu için , durmun o zaman netlik kazanacak.Uzanıp yatman gerekiyor, ilçlarını zamanında alacaksın.Umarım herşey yolundadır.

gükümser canım Sakin ol ayaklarını uzat ve yat....bol bol dua et hayırlısını iste...Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…