canim su an senin yasadigin seylerin aynisini bende yasiyorum...sirf bu sebeple bile iliskiye girmek istemedim..belki iliski esnasinda gelir diye zaten karnimin altinda gaz sancisina benzer batmalar var...dun hafif pembemsi bir akintim oldu adetim biteli 20 gun oldu..bu nedir simdi dedim kendi kendime bugunde cok hafif kahverengimsi bir akintim oldu...su ana kadar bi daha gelmedi...takipteyim...adetime 7-8 gun var...ama yinede endiseleniyorum elimde degil..bu durum nedir boyle hic anlamadim..acayip bitkin hissediyorum kendimi canim hic bir sey yapmak istemiyor cok yorgun hissediyorum kendimi...cevremdekiler havalardan dolayi usutmus olabilecegimi soyluyorlar ama..hayirlisi olur ikimiz icinde insallah...bebegimizin olmasini cok istiyoruz..ama yine de umut etmek istemiyorum..ilk kez boyle bisi basima geliyor..hayirlisi olsun...
slm kızlar hamıleyım hemde 7 haftalıkkkkkkkkkkkkkkkkk:CüvCüv:
merhaba kizlar;cok acil yardima ihtiyacim var.bu ay gebelik belirtileri yasadim.test yaptigimda her seferinde negatif cikti.ilk defa reglim garip geldi devaminda.ilk birkac gun kahverengi ve son gunlerinde siyah geldi.bugun test yaptim pozitif cikti.doktora gittik.gebelik yok dedi.el yordamiyla ve ultrasonla bakti.1 ay sonra tekrar gel dedi.sizce bu ne olabilir?dis gebelik olabilir mi?yurtdisinda oldugum icin pek doktorlara guvenmiyorum.sizin bilgilerinizi bekliyorum
arkadaşlar 30 mayıs ovulasyon günümdü...yumurtam çatladığı zaman ovulasyon kanamam oluyo ondan biliyomm..ovulasyondan en erken 11 gün sonra adet oluyorumm..yani olası adet tarihim en erken 12 haziran...dün gece eşimle birlikte olurken kanamam olduu..ama yalnızca ilişki sırasında..ben adet oluyom sandımm..fakat sonra hiç kan gelmedii..yaklaşık 5 gündür gögüslerim acıyoo...halada acımaya devam ediyoo..karnımın alt tarafında arada sırada batmalar oluyoo.acaba böyle şeyler yaşayıp hamiş olduğunu öğrenen varmıı...yoksaaa boş yere umutlanmayayımm diyorumm.
Stres olarak vucut birsuru belirti gosteriyor bence adetinin gecmesini bekleboyle yap deri, testikızlar bısey sorucam bugun uyandım adetım gelıyo az az acaba hamıle kalmısımdır kalmamısımıdır gercegı 11den buyana ılısıye gırdık cok zaman gecmedı bellı olması ıcın adet gorme sansım olurmu sence ne dıyosun adetten sonra test yapayım mı acaba kafam karısıtı yardımcı olun lutfen
mrb birsey soracaktım .ovulasyon kanaması her ay bendede oluyor.acaba hamile kaldınızmı.tedavi oldunuzmuarkadaşlar 30 mayıs ovulasyon günümdü...yumurtam çatladığı zaman ovulasyon kanamam oluyo ondan biliyomm..ovulasyondan en erken 11 gün sonra adet oluyorumm..yani olası adet tarihim en erken 12 haziran...dün gece eşimle birlikte olurken kanamam olduu..ama yalnızca ilişki sırasında..ben adet oluyom sandımm..fakat sonra hiç kan gelmedii..yaklaşık 5 gündür gögüslerim acıyoo...halada acımaya devam ediyoo..karnımın alt tarafında arada sırada batmalar oluyoo.acaba böyle şeyler yaşayıp hamiş olduğunu öğrenen varmıı...yoksaaa boş yere umutlanmayayımm diyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?