kanaması olup hamile olduğunu öğrenen varmı???

cnm sizi çok iyi anlıyorum benimde 3 sene çocuğum olmadı defalarca test yaptım ama anlattığın belirtiler bendede vardı ve test yaptığımda pozitif çıkmıştı.bence hamile olabilirsin.bikere daha test yap derim.hem merakını yenmiş olursun

merhaba kizlar;cok acil yardima ihtiyacim var.bu ay gebelik belirtileri yasadim.test yaptigimda her seferinde negatif cikti.ilk defa reglim garip geldi devaminda.ilk birkac gun kahverengi ve son gunlerinde siyah geldi.bugun test yaptim pozitif cikti.doktora gittik.gebelik yok dedi.el yordamiyla ve ultrasonla bakti.1 ay sonra tekrar gel dedi.sizce bu ne olabilir?dis gebelik olabilir mi?yurtdisinda oldugum icin pek doktorlara guvenmiyorum.sizin bilgilerinizi bekliyorum

cnm bende adetim bittikten 3 gün snr kahverengi leke halinde kanamam gelince şüphelenip gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan testindede pozitif çıktı ama test yapmadan 2 gün önce gittiğimde doktor hiç bişey görememişti.testten snrda görmedi çünkü daha çok küçüktü yani 10 günlük hamileydim.ve o kadar sıkıntılı bi dönem geçirdimki hergün kan takibine aldı doktor.ultrasonda gözükmediği için kandan anlamaya çalışıyolar normalmi dış gebelikmi.benim 5 hafta takip ettiler kese gözükmediği için dış gebelik deyip düşürttüler bebeğimi.ben hiç bizaman inanmak istemedim.çünkü hiç ağrım sızım bi rahatsızlığım falan yoktu.ve düştükten snr resmen lohusalık dönemi yaşadım.tam 40 gün aralıksız kanamam geldi.ve ilk günler sürekli olarak bir sürü parçanın düştüğünü gördüm.dış gebelik yaşayan kimseden duymadım böle belirtiler.ve halada düşme olayı devam ediyo.ve çok üzülüyorum bu duruma.ama her şerdede bi hayır vardır diyorum.çünkü zaten bir buçuk yaşında bir bebeğim var.ve korunuyoduk.üstelik hastayım ve ilaç kullanıyorum.yani her anlamda hamile kalmam yasaktı ama korunurken kaldığım için gelen allahtan geliyo deyip kendimi çok hazırlamıştım.bu kadar uzun yazmamın sebebi bence acele etme.muhtemelen erken dönemde olduğun için gözükmüyo.ben kk da kesesi 7 haftalık bile gözükenleri duydum.o yüzden herhangi bi sancın veya aşırı bi kanaman olmadığı taktirde bir buçuk ay falan beklemeni tavsiye ederim.çünkü diğer türlü istemediğin üzücü sonuçlar doğabiliyo.inşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamassın.allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder

bende de oluyordu ilişki sırasında kanama,hem de bayağı bir kanama oluyordu,meğersem hamileymişim...şimdi oğluşum 2 yaşında...

Bende 3 aydır çocuk istiyorum ilk ay kanamam durmuyor diye doktor cylo proghnova verdi adet düzenleyici 2.ve 3. ayda düzeldi bu ay bıraktım 7 aralıkta normal adet oldum 14 aralıkta bitti ayın 21inde(15. gün) yumurtam çatladı(bende çok ağrı oluyor tek kasıkta) 23 ünde(17.gün) sulu kahverengi akıntı geldi bende korktum yine adet düzenim bozuldu diye hemen doktoru aradım yumurta kanamasıdır dedi 2 gün PAROL 500 mg iç dedi o gün içtim 2.sabah daha koyu geldi akşama geçti 3. gün sabah yine geldi bir tane daha ilaç içtim geçti şu an yok normal akıntıya döndü adetim 4 ocak normal günümde olursam gerçekten yumurta kanaması olduğuna inanıcam peki bu kanama ağrı kesici ile nasıl kesiliyor onu anlamıyorum birde acaba benim 21 indemi yoksa kahverengi olduğu gün 23.ünde mi çatladı acaba?
Doktora ağrı olunca gidiyordum o gün çatlamış diyordu ama akıntı niye geç geldi onu anlamadım

kızlar bugün doktora gittim bu ay 15. gün yumurtam çatladı 17. gün yumurtlama kanaması yaşadım 25. gün tam günümde adet oldum adetimin sabahı test yaptım negatifti ama normalde çok gelirdi o gün çok az geldi 2. günde az geldi birde gece yıkanayım dedim sütümün geldiğini farkettim heralde hormonlarda sorun var dedim bugün 3. gün doktora gittim komple hormon tahlili birde gebelik baktı hormonlar çok iyi dedi ''GEBELİK 69'' HAMİLESİN dedi şaşırdım ama sevineyim mi üzüleyimmi anlamadım değer gününe göre çok düşük dış gebelikte olabilir bir terstlikte olabilir düşük gibi dedi 3 gün sonra yine tahlil yaptırıcam bakalım ne çıkıcak

kızlar kahverengi akıntım bayağı azaldı ama evdeki gebelik testini yapıyorum hala silik çıkıyor yarın yine doktor kontrolüm var kan vericem acaba hcg yükselmedimi?

bugün dooktora gittim yeniden kan testi yapıldı değer 269.75 yükselmiş yani:) gitmeden önce evdede idrar testi yapmıştım ondada 2. çizgi daha belirgindi perşembe günü 3 gün sonra yine gidicem ozamanda yazarım

bnde bısey sormak ıstıyom jnm subatın 11den bu yana ılıskıye gırdık hep suan adetım geldı az az hemıle kalmısımdır acaba yardımcı olursanız cok sevınırım okadar cok ıstıyomkı kafayı yıcem 11den bunaya ıkı hafta oluyo galıba bellı olurmu test yapsam adetlıken yada adetten sonramı yapsam jnm akıl verırsen ıyı olur

kızlar bısey sorucam bugun uyandım adetım gelıyo az az acaba hamıle kalmısımdır kalmamısımıdır gercegı 11den buyana ılısıye gırdık cok zaman gecmedı bellı olması ıcın adet gorme sansım olurmu sence ne dıyosun adetten sonra test yapayım mı acaba kafam karısıtı yardımcı olun lutfen

Stres olarak vucut birsuru belirti gosteriyor bence adetinin gecmesini bekleboyle yap deri, testi

cunku 11den buyana ılıskıye gırdıgımız ıcın erken oldugu ıcın adet gelebılır dedıler onun ıcın adet gorebılırsın dedıler bırısıde ole olmus ıns hamıleyımdır allahın ıznınle

merhaba kızlar ben 5 aylık evliyim ilk ay esim dışarı bosalıyodu ama son 4 aydır cocuk icin deniyoruz.diyecegim su ki bu ay adetim tam günümde geldi ama ertesi gün kesildi adetim 3 nisandı. 4 nisanda kesilince 5 nisanda ilişkiye girdik ve ilişkiden sonra kanamam oldu simdide bi kac gundur kahverengi kanamam oluyo idrar testi yaptım cıkmadı ama hala lekelenmelerim var karnımın sag ve sol tarafı cok agrıyo arada bi göğüslerime iğne batıyo sanki.hamile olabilirmiyim.acil cavap nolurrrrrrrr

Kızzlar ovülasyon kanamasında ilişkiye girip hamile kalan varmı??

mrb birsey soracaktım .ovulasyon kanaması her ay bendede oluyor.acaba hamile kaldınızmı.tedavi oldunuzmu

benimde adetim bu ay değişik oldu..2 gün az 2 gün normal 2 gün az...7.gün biraz kanama 8 9 hafif kahverengi leke 10.gün bugün hala tam bitmedi...normal ederim 8.günde genelde biter çok nedir 9.günde biter..acaba bende de kimyasal gebelik dış gebelik olabilirmi..eşim korunuyordu ama kaçırmış olabilirmi sıvıdan kalınabiliyormuş

Merhaba kızlar, bana yardimci olurmusunuz? en Son 29 kasım 2017 de hastalandım aralık ayında herhangi bi kanama gelmedi. 02 ocak 2018 de leke leke geldi 03 ocakta arttı ve 04 ocak bugün artık hastalık kanaması gibi gelmeye basladi. Geçen hafta hamililelik testi yaptım sonuç negatif çıktı. Çocuk istiyoruz, sizce stersten mi gelmedi yoksa bişiler varmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim kafamda deli sorular var. Düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor bi test daha alsam yapsam yine negatif çıkar diye korkuyorum sizce bu durum ne olablir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…