canim su an senin yasadigin seylerin aynisini bende yasiyorum...sirf bu sebeple bile iliskiye girmek istemedim..belki iliski esnasinda gelir diye zaten karnimin altinda gaz sancisina benzer batmalar var...dun hafif pembemsi bir akintim oldu adetim biteli 20 gun oldu..bu nedir simdi dedim kendi kendime bugunde cok hafif kahverengimsi bir akintim oldu...su ana kadar bi daha gelmedi...takipteyim...adetime 7-8 gun var...ama yinede endiseleniyorum elimde degil..bu durum nedir boyle hic anlamadim..acayip bitkin hissediyorum kendimi canim hic bir sey yapmak istemiyor cok yorgun hissediyorum kendimi...cevremdekiler havalardan dolayi usutmus olabilecegimi soyluyorlar ama..hayirlisi olur ikimiz icinde insallah...bebegimizin olmasini cok istiyoruz..ama yine de umut etmek istemiyorum..ilk kez boyle bisi basima geliyor..hayirlisi olsun...
cnm sizi çok iyi anlıyorum benimde 3 sene çocuğum olmadı defalarca test yaptım ama anlattığın belirtiler bendede vardı ve test yaptığımda pozitif çıkmıştı.bence hamile olabilirsin.bikere daha test yap derim.hem merakını yenmiş olursun