arkadaşlar 30 mayıs ovulasyon günümdü...yumurtam çatladığı zaman ovulasyon kanamam oluyo ondan biliyomm..ovulasyondan en erken 11 gün sonra adet oluyorumm..yani olası adet tarihim en erken 12 haziran...dün gece eşimle birlikte olurken kanamam olduu..ama yalnızca ilişki sırasında..ben adet oluyom sandımm..fakat sonra hiç kan gelmedii..yaklaşık 5 gündür gögüslerim acıyoo...halada acımaya devam ediyoo..karnımın alt tarafında arada sırada batmalar oluyoo.acaba böyle şeyler yaşayıp hamiş olduğunu öğrenen varmıı...yoksaaa boş yere umutlanmayayımm diyorumm.
cnm benim adetim bitip 2 gün snr tekrar leke halinde kanamam gelmeye başladı başdönmesi mide bulantısı falanda vardı adetimden snrki 3.gün test yaptım ve pozitif çıktı yani hamileydim gerçi şu an kaybettim bebeğimi ama olabilir böle durumlar.bence bi test yap erken dönemde bile gösteriyo artık gebelik testleri
arkadaşlar 30 mayıs ovulasyon günümdü...yumurtam çatladığı zaman ovulasyon kanamam oluyo ondan biliyomm..ovulasyondan en erken 11 gün sonra adet oluyorumm..yani olası adet tarihim en erken 12 haziran...dün gece eşimle birlikte olurken kanamam olduu..ama yalnızca ilişki sırasında..ben adet oluyom sandımm..fakat sonra hiç kan gelmedii..yaklaşık 5 gündür gögüslerim acıyoo...halada acımaya devam ediyoo..karnımın alt tarafında arada sırada batmalar oluyoo.acaba böyle şeyler yaşayıp hamiş olduğunu öğrenen varmıı...yoksaaa boş yere umutlanmayayımm diyorumm.
canim su an senin yasadigin seylerin aynisini bende yasiyorum...sirf bu sebeple bile iliskiye girmek istemedim..belki iliski esnasinda gelir diye zaten karnimin altinda gaz sancisina benzer batmalar var...dun hafif pembemsi bir akintim oldu adetim biteli 20 gun oldu..bu nedir simdi dedim kendi kendime bugunde cok hafif kahverengimsi bir akintim oldu...su ana kadar bi daha gelmedi...takipteyim...adetime 7-8 gun var...ama yinede endiseleniyorum elimde degil..bu durum nedir boyle hic anlamadim..acayip bitkin hissediyorum kendimi canim hic bir sey yapmak istemiyor cok yorgun hissediyorum kendimi...cevremdekiler havalardan dolayi usutmus olabilecegimi soyluyorlar ama..hayirlisi olur ikimiz icinde insallah...bebegimizin olmasini cok istiyoruz..ama yine de umut etmek istemiyorum..ilk kez boyle bisi basima geliyor..hayirlisi olsun...
evet bende çevremde çok qördüm hamişken ilişki sırasında kan qelio falan diye korkma canım allah hayırlısını nasip etsin eğer rabbim onu sana nasip edicekse eder :ecrin_bebek: takma kafana ve sabırla qününü bekle bence inşallah hamişsindir cnm mutlu haberini 12 haziranda bekliyorum :)
canım adetinin 20.günü kanaman olduysa ovulasyon kanaması olabilir..mesela benim 17-21. günlerde oluyo..sonra kahverengine dönüyo 2-3 gün sürüyo..aslında bu iyi bişey yumurtanın çatladığı zamanı biliyosun..benim her ay mutlaka ovulasyon kanamam oluyo..bendede halsizlik var arada midem bulanıyo ve hafif ateşim yükseliyo...etrafımda çok hasta var..aslında bende hasta olduğumdan şüpheleniyorumm..amaa şuu acabaayokmuu...delirtiyo beniiii..inşaallah bebişlerimizi en yakın zamanda kucaklarımıza alırızz:Saruboceq:
kızlar bu avulasyon donemı ne anlamadım kı gıttı dıyelım kı uc haftalık hamıleyım adet mı olacam yada hamıle kalmak ıcın yumurtanın catlamasımı lazım nasıl bırsey bırı anlatsın ne olur
kızlar bu avulasyon donemı ne anlamadım kı gıttı dıyelım kı uc haftalık hamıleyım adet mı olacam yada hamıle kalmak ıcın yumurtanın catlamasımı lazım nasıl bırsey bırı anlatsın ne olur
canım hamile kalabilmek için yumurtanın çatlaması gerekiyo..yani yumurtanın döllenebilecek kaliteye gelmesi..çatladığı güne ovulasyon günü deniyo...yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyo..yani hamiş kalabilmek için sadece 24 saatin oluyo..genelde yumurta adet gününü 1 sayarak adetin 13 ile 21 günü arasında çatlıyo..eğer döllenme olmazsa yumurta parçalanıyo ve 10-14 gün içinde adet oluyosun..hamile kalmak isteyenler için yumurtanın çatladığı günü bilmek avantaj oluyo..o gün daha çok çalışma yapıyosunkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3benim yumurtam çatladığı zaman hafif kanamam oluyo...ovulasyon hastalığı deniyo...çok nadir bi durummuş..dr. dedi..hamile kaldığında vücut yumurta üretmediği için adet olmuyosun..yani çok nadir durumlar hariç..hamileyken yumurtan oluşmaz..çatlamazz..ve adet olmazsınn..umarım anlatabilmişimdirr...yawwww bu kadın olmak çokkkkk zor işşşş
canim ovulasyon akintisi degil...benim ovulasyon zamanim adetimin ilk gununden sayarak 13-15. gunlere denk geliyor..ozamn da akintim...kokusuz cig yumurta beyazi gibi seffaf oluyor...yaklasik 7-8 gun sonra adet olacagim..yani ovulasyon gunumu coktan gecirdim..bu farkli gibi duruyor..ustelik ilk kez basima geliyor..hayirlisi olsun..kotu bir sey olmasin insallah
canım inşaallah kötü bişey yoktur..eğer sancın yoksa yada canın yanmıyosa önemli bi şey değildir bencee..bide rahim yaraları böle kanamalara yol açarmış..rahim yarası varmı diye hiç baktırdınmı..daha önce başıma geldidee ondan biliyomm..ben 2 ayda bir kontrole gidiyorumm yara varmı diyeee....offf hakikatten kadın olmak çokkk zorrrkafamçokkarıştı
Kızlar ben en son 28 nısanda adet oldum ondan sonra olmadım mayıs 28 olmam lazım olmadım hala bu gune kadar olmadım test yaptım bırıncı cızgı koyu renk ıkıncı cızgı sılık penbemsı cıktı sımdı anlamadıgım sey hamıle kalabılmem ıcın yumurtamın catlamasımı lazım
evet canım çatlaması lazımm ve sen büyük ihtimalle hamilesin..ikinci çizgi pembe ise hamileliğin yeni demek...yanlış çıkma ihtimali çok azz...bence hemen bi kan testi yaptır..yada 2 gün bekleyip tekrar idrar testi yapp...hadiii hayırlı olsunnn...kesin haberlerini bekliyommmmmhihoyyythihoyyyt
slm kızlar hamıleyım hemde 7 haftalıkkkkkkkkkkkkkkkkk:CüvCüv:
slm kızlar hamıleyım hemde 7 haftalıkkkkkkkkkkkkkkkkk:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?