- 8 Ocak 2008
- 244
- 9
- 45
- Konu Sahibi ayxixxsxxixxgxxixm
arkadaşlar mikro ile hamile kaldım 12 /5 haftalık ikiz gebeyim geçen hafta hastaneye kan vermek için gitmiştim 11/4 ken eve gelirken bir ıslaklık hissettim çok korktum inşallah kan değildir dedim dolmuşa binip eve gelirken iyice hissedilir oldu eve gelip baktığımda iç çamaşırım kan içindeydi ödüm patladı ağlayarak wc ye gittim orada resmen akıyordu elime bi pırtı geldi çok korktum bebeklerimmi diye ama kan pırtısıymış hemen hastaneye gittik muayne oldum rahim ağzında bir parmak ucu açılma olmuş çok şükür bebeklerin kalbi atıyordu beni hemen yatırdılar bir hafta boyunca yattım dün çıktım hastanede sadece serum verdiler oda ilaç değil şekerli bir suydu evdeki ilaçlarıma devam ettirdiler crinone jel ve vitaminimi birde kan hapımı bebek aspirini ben keseyimmi diyince kesdtiler bir hafta boyunca bebeklerin kalp atışlarına baktılar çok şükür sağlıklılardı şimdi ev de dinleniyorum inşallah tekrar aynı şeyleri yaşatmaz RABBİM şu an sadece ara ara kasık ağrılarım oluyor sizlerde böyle olup gebeliği devam edenler varmı bebeklerime bişey olucak diye ödüm kopuyor ALLAH hepimizin evladını bizlere bağışlasın olmayanlarada tez zama-nda versin inşallah