Kanamam oldu bu normal mi ??

Sewwal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
31
2
Kızlar selam.Bugün tam 9 haftalık hamileyim.Hamileliğimin basından beri hafif hafif adet sancıları cekiyordum.Ama bu agrılar saniyeler sürüp geciyordu.Salı aksamı yine hafit adet sancısı seklinde agrılarım basladı ama bu sefer hemen gecmedi.Carsamba gündüz bir sorun yasamadım aksam yine aynı sekilde hafif ama gecmeyen agrı yasadım ve tuvalete cıktıgımda bir miktar kan geldi.Tam kırmızı değildi bu kan ve sanki cok minik pıhtılar gördüm.Gece yatmadan önce yine bir miktar kan geldi.Bunun adet kanaması olmasını umut ediyorum ama gecen ay kanama falan yasamadım adet dönemime denk geldiği zaman.Aslında hesaplarıma göre hafta önce adet zamanımdı.Bu kanama normal mi.Çok kortum.İlk hamileliğimde 7 haftalıkken kalbi durmustu.Düşük mü yaptım acaba diye cok korkuyorum.Gece olan agrı suan yok.Doktora gitmek istemiyorum kötü haber almaktan korkuyorum.Düşük olunca kanama ve agrı nasıl oluyor acaba.Yada gecen ay adet döneminde kanama olmayıptda bu hafta 1 hafta gecikmelide olsa kanama olması normal mi? Lütfen paylasır mısınız??

canım hamileliği boyunca herzaman adetmis gibi kanamalari olanlar var. Ama düşük yaşanmasın diye verilen ilaçlar var. Eğer tehlike varsa erkenden dr gözetiminde ilaç alman ii olur. Ama dra sorsan gorunsen normal de diyebilir. Dra gorunmessen daha Cok tedirgin olucaksin.. canm inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebisini kucağına..

Kızlar selam.Bugün tam 9 haftalık hamileyim.Hamileliğimin basından beri hafif hafif adet sancıları cekiyordum.Ama bu agrılar saniyeler sürüp geciyordu.Salı aksamı yine hafit adet sancısı seklinde agrılarım basladı ama bu sefer hemen gecmedi.Carsamba gündüz bir sorun yasamadım aksam yine aynı sekilde hafif ama gecmeyen agrı yasadım ve tuvalete cıktıgımda bir miktar kan geldi.Tam kırmızı değildi bu kan ve sanki cok minik pıhtılar gördüm.Gece yatmadan önce yine bir miktar kan geldi.Bunun adet kanaması olmasını umut ediyorum ama gecen ay kanama falan yasamadım adet dönemime denk geldiği zaman.Aslında hesaplarıma göre hafta önce adet zamanımdı.Bu kanama normal mi.Çok kortum.İlk hamileliğimde 7 haftalıkken kalbi durmustu.Düşük mü yaptım acaba diye cok korkuyorum.Gece olan agrı suan yok.Doktora gitmek istemiyorum kötü haber almaktan korkuyorum.Düşük olunca kanama ve agrı nasıl oluyor acaba.Yada gecen ay adet döneminde kanama olmayıptda bu hafta 1 hafta gecikmelide olsa kanama olması normal mi? Lütfen paylasır mısınız??

canım hamilelikte hiç bir kanama normal degildir düşük tehlikesi demektır bebegin kalp atışını duydunmu eger kalbi attıysa doktor sana düşük önleyici ilaçlar verir ALLAHIM bebegini sana bağışlasın agır işler yapma hata hiç iş yapma ayagının altına yastık koy dinlen.

Sağolun kızlar.Dün akşamdan sonra kanamam olmadı ama bugünde kahverengi akıntım oluyor.7 haftalıkken kalp atışlarını duyduk.İlk bebeğim öldüğü için ve karın agrılarım olduğu için doktorum en basta progestan verdi onu kullanıyorum.Bugün ağrımda olmadı ama işte simdide bu akıntı.Off yine kötü bişey olacak diye korkuyorum.Devam ederse yarın doktora gidiyim en iyisi..

ben hiç vakit kaybetmeden doktora git derim. büyük ihtimalle plesanta kanamasıdır ama ya değilse ufacık bir iğne sayesinde yavrun kurtulabilir. böyle evde bekleme sonra daha çok üzülürsün.

Kahverengi kanama bendede olmuştu canım ilk zamanlarda ama progestan kullanmıştım bende.Sonraında kanamam geçmişti.
Gerçi düşük tehlikem yoktu benim.Bebekle ilgisi olmayan kahverengi akıntı gelmişti.Ama bencede bir doktora görünmelisin.
Korkularını yen bebeğini düşün ve bence muane ol.En azından için rahatlar.

3.ayımın sabahında hem parça parça hemde kanamam geldi kalbim durucak zannettim hemen doktora gittim orda biraz takip ettiler sonra doktor geldi ve bebek kanama geçirmiş ama şimdi iyi dedi ve bir tek iğne yaptı kanama durdurucu olduğunu söyledi ama o heycanla sormadım bile bir daha da olmadı şimdi kızım için gün sayıyorum

Kızlar merhaba,size yazdıgım gece agrılarım basladı.sabaha zaten doktora gidecektik ama sabahı bekleyemeden agrılarım arttı ve gece hastaneye gittik.Malesef bebeği kaybettik.Düşük oluyormus .İkinci bebeğimiz 8 ay sonra onuda kaybettik. :KK43:

Kızlar merhaba,size yazdıgım gece agrılarım basladı.sabaha zaten doktora gidecektik ama sabahı bekleyemeden agrılarım arttı ve gece hastaneye gittik.Malesef bebeği kaybettik.Düşük oluyormus .İkinci bebeğimiz 8 ay sonra onuda kaybettik. :KK43:

çok geçmiş olsun canım tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah.....çok üzüldüm .düşüklerin sebebi belli mi ona göre bidahakinde tedbir alırsınız...

5 haftalık hamıleyım 2 gundur kahverengı lekelenmem oldu az once wcye gıttıgmde ıse kahverengı kanla karısık lekelenme gördm kasıklareımda agrıvar acaba neden bılen yarsa yardım etsın daha önce bı düşüğüm oldu yıne olur dıye cok korkuyorm ve doktora gtmek ıstemıyorm. :KK43:

Arkadaşlar bnde 6+4 gunluk hamileyım bugun kanamam oldu 4 5 damla iç çamasirimda farkeddım cok korktum normal midir bgn baya ayakta durdum ondanmidir tuhaf oldum bılgınıze ihtiyacm vaar ltfen

Aaaah aah bu dert herkesde var.....7+1 haftalik hamileyim bugun wcde yumurta aki gibi akintimla kan geldi..hemen resmini cekip dr uma gondererek telefonda esim gorustu...progestan100 mg 3+1 verdi yarin sabah 9 dan sonrada dr uma gidecem...dr umun dedigi kesinlikle dinlensin..oncesinde 2 dusugum oldu cunku kalp atislari durarak...bakalim yarin kalp atisi duyulacak mi ayin 24 idi randevum artik acilen yarin oldu..

Aaaah aah bu dert herkesde var.....7+1 haftalik hamileyim bugun wcde yumurta aki gibi akintimla kan geldi..hemen resmini cekip dr uma gondererek telefonda esim gorustu...progestan100 mg 3+1 verdi yarin sabah 9 dan sonrada dr uma gidecem...dr umun dedigi kesinlikle dinlensin..oncesinde 2 dusugum oldu cunku kalp atislari durarak...bakalim yarin kalp atisi duyulacak mi ayin 24 idi randevum artik acilen yarin oldu..
Allah yardımcın olsun rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp edsın bnde dinleniyorum yatıyorum bnm de randevum cuma gunu ,devam edseydı kanamam hemen pzrtsı gıdecektım inşlh bi sorun olmaz

Kalp atisi yok...7+2 gunluk bebe 6 haftalik gorunuyor ve hafif kanama var ara ara..neticede yine ayni seyler yasiyorum bu 3uncu..igne bile vuruluyordum niye yine niye yarabbim yoruldum artik
Neeee kalp atışı yok mu yıne mi düşük cok üzüldum cıdden bnm de şimdi hafıf sancılarım var korkmaya başladım ya

Rabbım den umud kesılmez bol dua hersey nasıp kısmet

Evet yok canim yinede cumaya cagirdi progestan 100mg 3+1 de ekledi ilaclara uzgunum hemde cok...esim hasta annem cevremdekiler cok uzgun ve şokdayiz bu defa cok umitliydik....Allah diyorum baska siginagim yok....

X