Kızlar selam.Bugün tam 9 haftalık hamileyim.Hamileliğimin basından beri hafif hafif adet sancıları cekiyordum.Ama bu agrılar saniyeler sürüp geciyordu.Salı aksamı yine hafit adet sancısı seklinde agrılarım basladı ama bu sefer hemen gecmedi.Carsamba gündüz bir sorun yasamadım aksam yine aynı sekilde hafif ama gecmeyen agrı yasadım ve tuvalete cıktıgımda bir miktar kan geldi.Tam kırmızı değildi bu kan ve sanki cok minik pıhtılar gördüm.Gece yatmadan önce yine bir miktar kan geldi.Bunun adet kanaması olmasını umut ediyorum ama gecen ay kanama falan yasamadım adet dönemime denk geldiği zaman.Aslında hesaplarıma göre hafta önce adet zamanımdı.Bu kanama normal mi.Çok kortum.İlk hamileliğimde 7 haftalıkken kalbi durmustu.Düşük mü yaptım acaba diye cok korkuyorum.Gece olan agrı suan yok.Doktora gitmek istemiyorum kötü haber almaktan korkuyorum.Düşük olunca kanama ve agrı nasıl oluyor acaba.Yada gecen ay adet döneminde kanama olmayıptda bu hafta 1 hafta gecikmelide olsa kanama olması normal mi? Lütfen paylasır mısınız??