bence kan testini beklemeyin eğer bir gebelik varsa müdahale ederler acildeGeçenlerde testimi paylaşmıştım bugün kan verdim sonuçlar yarın çıkacak ama bugün şimdikanamam oldu kırmızı ve yoğun sizce neden olmuş olabilir şimdi kan testi sonucu çıkmadığı için emin olup doktora da gitmek istemiyorum
Bencede.Ayrıca testte var gibi.Hayırlı olsunbence kan testini beklemeyin eğer bir gebelik varsa müdahale ederler acilde
Ama emin olamıyorum ya hamile değilsembence kan testini beklemeyin eğer bir gebelik varsa müdahale ederler acilde
Ama test neden öyle çıktı
Ilk dakikalarda mi cikti ikinci cizgi?Ama test neden öyle çıktı
İlk dakikalarda çıktı korkuyorum ya hamileysem düşük falansaIlk dakikalarda mi cikti ikinci cizgi?
Bilemiyorum ki, bakalim kan testinde ne cikacak, haber edersiniz.
Sanmiyorum ama iciniz rahat degilse acile gidin.İlk dakikalarda çıktı korkuyorum ya hamileysem düşük falansa
Of değilsem de bilmiyorum kafam çok karıştıSanmiyorum ama iciniz rahat degilse acile gidin.
Test sonucu ne zaman cikacak? Ben sanmiyorum ki düşük vs olsun, test hatali ve regl oldunuz diye düşünüyorum.Of değilsem de bilmiyorum kafam çok karıştı
Öyle düşünmeyin ama öyle bir şüpheniz varsa bile cevabı burda değil. Şuan buraya yazılan hiçbir cevap da sizi rahatlatmaz. Acile gidip kan testi yaptığınızı sonucu henüz bilmediğinizi söylersiniz. Gebelik varsa Allah korusun ters bir durum varsa müdahale edilir acile gidinİlk dakikalarda çıktı korkuyorum ya hamileysem düşük falansa
Canım korkunun sana bir faydası yok , güzelce doktoruna git bi şey varsada müdahele ederler için rahatlar burda böyle ya varsa ya yoksa diyerek stres yapıp kendine ve varsa gebeliğine zarar vermekten iyidir , hadi bi cesaretGeçenlerde testimi paylaşmıştım bugün kan verdim sonuçlar yarın çıkacak ama bugün şimdikanamam oldu kırmızı ve yoğun sizce neden olmuş olabilir şimdi kan testi sonucu çıkmadığı için emin olup doktora da gitmek istemiyorum
Gittim tutunma kanamasıdır dedi başka birşey yapmadı yeni testte yaptımCanım korkunun sana bir faydası yok , güzelce doktoruna git bi şey varsada müdahele ederler için rahatlar burda böyle ya varsa ya yoksa diyerek stres yapıp kendine ve varsa gebeliğine zarar vermekten iyidir , hadi bi cesaretUnutma Allahın dediği olur.
Oh çok şükür maşallah bak az da olsa rahatlamışındırGittim tutunma kanamasıdır dedi başka birşey yapmadı yeni testte yaptım
Öyle ama hala çok tedirginim ya kahverengi ve az olur diyorlardı tutunma kanamasınaOh çok şükür maşallah bak az da olsa rahatlamışındır
Gittim tutunma kanamasıdır dedi başka birşey yapmadı yeni testte yaptım
Kırmızı kanamam az az geliyorKırmızı mı kanaman ?