• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam başladı,düşük mü yapıyorum

evet yazmak zorunda degilim, yazmamak zorunda da degilim. tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorsun ne bekliyorsun Allah korusun dusuk yapan olmussa canim dusuk yapiyorsun hemen acilen hastaneye git mesajini mi... kusura bakma madem bu kadar hassassin kalk hastaneye git bana da cemkirme. İnsan gibi acilen hastaneye gotmen gerektigini yazdim degil mi.. ne diyim? banane senin bebeginden isterr dusur ister tasi mi?

Allah Allahhh.. konun patlasin diye mi bu heyecan? korku olsa simdiye zaten yollara dusmustun. Tovbe yarabbim baska bisey olsa ne halin varsa gor denir de... Allah'im insallah bebegini korur problemsi sıkıntısız atlatirsin, ve insallah gec kalinacak bir durmun yoktur.

seni tanimam etmem benim dusundugum kadar sen kendini dusunmuyosun bu halde forumda cevap ariyorsunya vallahi pes.

bence de arkadaşım bu durumda burda değil doktorda almalısın soluğu gerçi bu arkadaşa hak veriyorum ama mrtylz arkadaşım çok ağır yazmışsın bak kız sonuçta zor durumda belki şartları öyle gerekiyor belki otobüs geçmiyor belki taksi tutacak parası yok bunları söylemen çok acımasızca olmuş dediğim gibi yaşadığı zor bi durum bende aynısını yaşadım yani ben hemen doktora gittim sonuçta düşük yaptım ama benim imkanım vardı insanları hemen yargılamayın hele konu patlaması falan yazmışsın konunun patlaması onun çocuğunu geri getirmez bak sende hamilesin bizden çok senin daha anlayışlı olman gerekir illa bişey söyleyeceksen de usluplu söyle

evet yazmak zorunda degilim, yazmamak zorunda da degilim. tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorsun ne bekliyorsun Allah korusun dusuk yapan olmussa canim dusuk yapiyorsun hemen acilen hastaneye git mesajini mi... kusura bakma madem bu kadar hassassin kalk hastaneye git bana da cemkirme. İnsan gibi acilen hastaneye gotmen gerektigini yazdim degil mi.. ne diyim? banane senin bebeginden isterr dusur ister tasi mi?

Allah Allahhh.. konun patlasin diye mi bu heyecan? korku olsa simdiye zaten yollara dusmustun. Tovbe yarabbim baska bisey olsa ne halin varsa gor denir de... Allah'im insallah bebegini korur problemsi sıkıntısız atlatirsin, ve insallah gec kalinacak bir durmun yoktur.

seni tanimam etmem benim dusundugum kadar sen kendini dusunmuyosun bu halde forumda cevap ariyorsunya vallahi pes.

bence de arkadaşım bu durumda burda değil doktorda almalısın soluğu gerçi bu arkadaşa hak veriyorum ama mrtylz arkadaşım çok ağır yazmışsın bak kız sonuçta zor durumda belki şartları öyle gerekiyor belki otobüs geçmiyor belki taksi tutacak parası yok bunları söylemen çok acımasızca olmuş dediğim gibi yaşadığı zor bi durum bende aynısını yaşadım yani ben hemen doktora gittim sonuçta düşük yaptım ama benim imkanım vardı insanları hemen yargılamayın hele konu patlaması falan yazmışsın konunun patlaması onun çocuğunu geri getirmez bak sende hamilesin bizden çok senin daha anlayışlı olman gerekir illa bişey söyleyeceksen de usluplu söyle muhtemelen düşük yapıyor çünkü adet kanaması gibi dedi ve bu hafta da olması inşallah bişey yoktur yine de

bence de arkadaşım bu durumda burda değil doktorda almalısın soluğu gerçi bu arkadaşa hak veriyorum ama mrtylz arkadaşım çok ağır yazmışsın bak kız sonuçta zor durumda belki şartları öyle gerekiyor belki otobüs geçmiyor belki taksi tutacak parası yok bunları söylemen çok acımasızca olmuş dediğim gibi yaşadığı zor bi durum bende aynısını yaşadım yani ben hemen doktora gittim sonuçta düşük yaptım ama benim imkanım vardı insanları hemen yargılamayın hele konu patlaması falan yazmışsın konunun patlaması onun çocuğunu geri getirmez bak sende hamilesin bizden çok senin daha anlayışlı olman gerekir illa bişey söyleyeceksen de usluplu söyle muhtemelen düşük yapıyor çünkü adet kanaması gibi dedi ve bu hafta da olması inşallah bişey yoktur yine de

hadi bakalım Allah şifa versin inş bişey yoktur bebeğin sana tutunur

..çok tşk. Edrim canı, doktordan yeni geldim kanamam durdu çok şükür. Vajinal ultrasyonla baktı keseyi göremedi. Tahlil verdlm birazdan tel.e öğreneceğim. Ama dış gebelikten şüphelendi onun için de prş ve cmt.i tekrar gideceğim sonucu yazarım tekrar tşk.ler. İnşallah dış değildir. Tüplerde sorun var demektir diye biliyorum daha öncede kimyasal geçirmiştim dedim takip edeceğiz dedi bakalım

..çok tşk. Edrim canı, doktordan yeni geldim kanamam durdu çok şükür. Vajinal ultrasyonla baktı keseyi göremedi. Tahlil verdlm birazdan tel.e öğreneceğim. Ama dış gebelikten şüphelendi onun için de prş ve cmt.i tekrar gideceğim sonucu yazarım tekrar tşk.ler. İnşallah dış değildir. Tüplerde sorun var demektir diye biliyorum daha öncede kimyasal geçirmiştim dedim takip edeceğiz dedi bakalım

canım geçmiş olsun.İnşallah bebeğin sana tutunur ve sağ salim kucağına alırsın.bende 30 nisanda kürtaj oldum.bebeğim gelişemedi.Dualarım seninle canım.sevgiler..

dua et bol bol şimdilik aksini düşünme hiç...Ama hayırlısını iste diğer taraftanda inş rabbim gönlüne göre verir üzülmessin

merhaba ben 27 günde bir hasta oluorum,adetlerim çok düzenli fakat bu ay 30.günümde hastalandım,kahverengi ve kırmızı karışık bi kan geliyor şuanda ilkdefa 3 gün geçiktiği için ne düşünceğimi bilemedim ve gebelik testi yaptım:sonuç hafif bi çizgi çıktı gibi,sonra emin olmak için birtane daha yaptım onda hiçbir çizgi belirmedi,ben normal bir hastalık mı geçiyorum,yoksa hamile olabilirmiyim bilemedim,bilgisi olan benimle paylaşırsa sevinirim

arkadaşlar malesef yine kimyasal gebelikmiş.yine hüsrana uğradımm

çok geçmiş olsun serozi sakın üzülme hayırlısını iste Allahtan herşeyin zamanı var ...diyar sana gelince kan testi yaptır ya da biraz daha bekle istersen benim testte ikinci çizgi silik çıkmıştı kan testine baktrdım pozitif çıktı ordada en iyi kanda anlayabilirsin şüphelerin varsa ama o normal regl de olabilir

kızlar ben 4,6 hamileyim sat tan 1 gün sonra hcg 191 di şimdi az da olsa kanamam var acaba düşük mü yapıyorum çok korkuyorummm:((((((

kızlar ben 4,6 hamileyim sat tan 1 gün sonra hcg 191 di şimdi az da olsa kanamam var acaba düşük mü yapıyorum çok korkuyorummm:((((((
benimde degerlerim ayniydi azcik leke geldi normal diye dusundumsonra cogaldi dr.ye gittim degerler 40lara kdr indi maalesef dusuk yaptim:( umarim seninde boyle olmaz cnm hbr ver

Back