kanamalı hamişler ve dış gebelik geçirenler yardımınıza ihtiyacım var nolur yardım!!!

:Saruboceq:merhaba arkadaşlar ..lütfe dış gebelik ameliyatı geçirenler bana cevap yazsın ben 16 ekımde bu amelıyatı oldum...tuplerımın bırınde yanı sol tupumde yapısıklıklar varmıs ama doktorum almadı..yakında acılır yasın genc dedı yasım : 25...ama hala kanamam var...size sorum bu kanamanın devam etmesı normal mı?yanı dıs gebelık amelıyatı gecıren bırı varsa norlur yazsın...onun kanaması oldumu?olduysa ne kadar surdu ?(tabı amelıyattan sonrakı kanama? ) lutfen cevap yazın :KK43::KK43: cok korkuommm

tabiki normal kanamın olması.dış gebelik geçirmedim ben ama 2 düşüğüm oldu ve ikinci düşüğümden sonra tam 58 gun kanamam geldi.hatta 55.gun sehir dısındaydım o zaman başka doktora gittiğimde doktor parça kalmıs olabilir dedi.ancak parçada ağrıda oluyor bende ağrı yoktu.senin ağrın yok değilmi.eğer varsa doktorunla görüş.ama yoksa endişelenme bazen rahim kendini geç toparlayabilyrmus.ben doktoruma sorduğumdaöyle demişti bana.2 hafta bekle devam ederse gel dedi ve 4 gun sonra kanamam kesilmişti.
ama dediğim gibi endişeleniyorsan doktoruna sor canım.

3. aya kadar vajinal ultrasonun hiçbir sakıncası yok kızlar.endişelenmeyin bu konuda.12 haftadan sonra gitgite sakıncası artıyor.

benımm kontrolum yok aslında ,cunku, ben ızmır de yasıyorum ama amelıyatı antalya akdenız unıv de oldum... doktor la tel de gorusuyoruz o bana dedı kı, sen sadece 3-4 gunde bır beta hcg testı yaptır ve bana bıldır dedı...düşmesi gerekıyormus...ve hcg degerlerım yavasca dusuyor zaten ... onun dısında sen ıyısın dedı... ay ben cok evhamlıyımda o yuzden boyle takıyorum....

ARKADASLAR BIDE SIZE BENIM ICIN ONEMLI BIR BILGIYI ILETMEK ISTIYORUM... BEN ILISKI SONRASI ERTESI GUN HAPI KULLANMISTIM...HAMILELIK ICIN ERKEN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORDUM ACIKCASI...VE BASIMA DIS GEBELIK GELDİ.. doktoruma anlattım ve oda bana ertesi gün hapları dış gebeliğe sebep olabiliyor sakın bi daha kullanma dedi..ve ben şimdi durduk yere dert sahibi oldum... Allah herkese herşeyden önce sağlık versin..bu cidden çok önemli...:Saruboceq:

tabiki normal kanamın olması.dış gebelik geçirmedim ben ama 2 düşüğüm oldu ve ikinci düşüğümden sonra tam 58 gun kanamam geldi.hatta 55.gun sehir dısındaydım o zaman başka doktora gittiğimde doktor parça kalmıs olabilir dedi.ancak parçada ağrıda oluyor bende ağrı yoktu.senin ağrın yok değilmi.eğer varsa doktorunla görüş.ama yoksa endişelenme bazen rahim kendini geç toparlayabilyrmus.ben doktoruma sorduğumdaöyle demişti bana.2 hafta bekle devam ederse gel dedi ve 4 gun sonra kanamam kesilmişti.
ama dediğim gibi endişeleniyorsan doktoruna sor canım.

anladım canım..doktoruma sordum endişe etme diyor ama işte benim başıma ilk kez geldiği için korku yapıyorum...agrım dün vardı bugun yok mesela...benım ıkı tüpümde duruyor ama bir tüpümde biraz yapışıklıklar varmış ve o agrı yapabılır demişti...

verdiğin bilgiler için tekrar tesekkurler...

pnrhlt sana özelden bir soru sordum canım cevaplar mısın?

semacım canım bugünkü beta hcg sonucun inşallah kat kat artmıştır.
güzel haberlerle bekliyoruz seni
bilgilendir bizide tamam mı güzelim a.s.

kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn

kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn

maşallah Allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım benim yaa çok sevindim inan
dualarımızda olmasak ne ehemmiyetimiz olurdu?

Allahım sağ salim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip et
Bizleride en kısa zamanda böyle bir müjdeyle müjdele
..:: amin ::..
]

inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebeğini...ALLAH herşeyi gönlüne göre versin :emir_bebek:

Canım nasıl sevindim nasıl mutlu oldum bilemezsin. Hafta sonu giremedim nete çok merak ettim seni. Çok ama çok sevindim. Gözün aydın olsun :)

Kızlar selam aranıza yeni katıldım. 3 yıllık evliyim. Amacım başıma geleni sizlerle paylaşmak varsa bu durumu yaşayanlarla fikir alış verişinde bulunmak.
İlk etapta çift çizgiyi gördükten sonra doktora gittim. B-hcg testimin sonunda değerim 272 olarak çıktı. Hamile olabileceğim konusunda doktorum tarafından uyarıldım ancak kese görününceye kadar dikkatli olmamı söyledi. Akabinde 2 gün arayla yapılan bhcg testlerinde değer sırasıyla önce 2.5 kat arttı (688 oldu)daha sonraki iki testtede düşmeye başladı (değerlerim 730 , 510oldu). Sonraki test yine 2 kat arttı(987oldu). Bu ender rastlanan bir durumdu sonra yine artış devam etti ama düzenli iki kat şeklinde değildi. Artışlar sırasıyla 1248,1259,1436 şeklinde devam etti. doktorum dış gebelik olabileceği konusunda endişeliydi.Benden perviks doppler istedi. Sonucum dış gebelik ve ektopik gebelik görülmedi şeklinde raporlandı.Ancak benim değerlerim az da olsa yükselmeye devam ettiği için kendi açımdan tedirgin edici bir durum oluştu.Doktorumda burun ameliyatı olmuş izinli, ancak başka bir doktorda yine beni bilgilendirici bir ifadeyle açıklamaya çalıştı açıklamalarında bu tip hücrelerin zamanla kendi kendine öleceğini artışın uzun bir süre devam etmesi durumunda ilaçla hücrelerin öldürüleceğini sonra değerlerimin düşeceğini söyledi. Şu an bekleme aşamasındayım. Diğer doktor bana ilk etapta 7-10 gün arayla sonra 15 günde bir B-hcg testi yaptımamı takipte olmam gerektiğini söyledi. Ama dış gebeliklerde aşırı ağrı oluyormuş. Bende henüz yok. İnşallah kendi kendine değerler düşer. Sizlere sorum bhcg değeri önce düşüp sonra yükselenler varmı durumları nasıl sonuçlanmıştı? Cavaplarınızı bekliyorum....

canım gecmıs olsun bende malesef 3 dusukten sonra 4. gebelıgım dıs gebelık oldu kese gorunmesıne ragmen dıs gebelık dedı degerlerım ılk baslarda guzel katlıyodu sonra 1200lerdeyken 1010 dustu tekrar 1600 yukseldı dr gıtım acıl amelıyat olmam gerketıgını soyledı ve amelıyat oldum sende kontrol altında ol cunku tuplere yapıstıysa allah korusun tupunude goturuyomus rabbı ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsınnnn

selamlar.ben şun 4 aylık hamileyim.6 haftalıkken kanamam oldu. düşük tehlikesi geçirdim. 2 ay iğne vurundum doktor yatak istirahatı verdi.kese vardı bende.sendede kese varsa korkma dış gebelik değildir.kanamam iki gün,lekemelerim bir ay sürdü . ha bugece düşücek ha yarın düşücek dedim.ama düşmedi.benimde sol kasığoım ağrıyordu sol rahim duvarında kanama olmuş.ma iğne ve istaraha ve dua tuttu bebeğimi.bir ay sabret canım.o zaman zarfında düşmesse badaha düşmez.eşinle ilişkiye girme.ben 4 aydır yanına dahi yaklaşmadım.Allah yardımcın olsun

sevgili paradises ve umut_sevgim öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. değerlerim 1500 civarlarından 90 a düştü Allah nasip ederse değerimin sıfırlanmasını bekliyorum.. Bunlar çok zor işlermiş bunu anladım.. Ama ümidimi kaybetmiyorum...Doktoruma perşembe günü tekrar gidicem sonucun sıfırlanmış olması umuduyla... Daha sonra 1 ay veya 2 ay bekleyip yeniden hamile kalmak istiyorum:ecrin_bebek: bu kez inşallah herşey yolunda gider açıkça biraz endişelerim var.. İkinizede sevgiler tekrar teşekkürler. Hepimiz için hayırlısı.

:CüvCüv:günaydın arkadaşlar benim gibi sorunlu olan yokmu düşük tehlikesi olan lütfen soru sorcam

aslında ilk hamileligim degil 1 kızım var onda hiç böyle şeyler olmadı bu neden böyle oluyor bilen varmı

X