kanamalı hamişler ve dış gebelik geçirenler yardımınıza ihtiyacım var nolur yardım!!!

İnşallah iyi haberlerle geleceksin canım. Bak kanaman bile yokmuş sıkma kendini lütfen...

Benim ilk iki muayenemi vajinal yaptı. 3.yü artık 8 haftalık oldum diye karından baktı... Vajinal muayeneyi dert etme sakın. Eğer düşüğe sebep olsa doktor bunu göze alır mı sence? Üstelik vajinal muayenede bebeği daha rahat gördüğü için bir sorun varsa daha kısa zamanda saptanıyor. Benim de rahim ters olduğu için karnımdan baktığımızda bebişimin kalp atışını gördük çok zor ama sesini duyamadık. Bu cumartesi 12 haftamız gidip ikili testimizi yaptırıcaz kısmetse...

İnşallah iyi haberlerle geleceksin canım. Bak kanaman bile yokmuş sıkma kendini lütfen...

Benim ilk iki muayenemi vajinal yaptı. 3.yü artık 8 haftalık oldum diye karından baktı... Vajinal muayeneyi dert etme sakın. Eğer düşüğe sebep olsa doktor bunu göze alır mı sence? Üstelik vajinal muayenede bebeği daha rahat gördüğü için bir sorun varsa daha kısa zamanda saptanıyor. Benim de rahim ters olduğu için karnımdan baktığımızda bebişimin kalp atışını gördük çok zor ama sesini duyamadık. Bu cumartesi 12 haftamız gidip ikili testimizi yaptırıcaz kısmetse...

sağol canım benim inşallah testlerinde ii çıkar bende sana özel mesaj atarım sonucum ii çıksın bi gerçi korkularım azaldı sanki bişe çııkmıcakmış gibi ama hayırlısı diyelimmm:CüvCüv::CüvCüv::nazar::nazar:

banada bebeğin büyüklüğüyle adet tarihi uyuşmuyor dedi.ama 2haftada bir vajinal muayene oldu 9.haftaya kadar.. bebeğin gelişimi normal seyrinde çıkınca geç döllenme dedi.şimdilik bi sorun yok olsa sanırım söylerler zaten. içini ferah tut kanamam yokmuş bak ne güzel bi gelişme senin için hep konuş bebeğinle en güzel şekilde gelişmesi için sana sıkı sıkı tutunması senin canını yakmaması için ... herşey güzel olucak gör bak bebeğine inan sen umudunu sakın kaybetme

Sağolasın canım ... İnşallah hepimizin hamileliği sorunsuz geçer. Bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız... Şöyle pozitif düşün işte :)

canım ya şimdi okudum aha böle oldum:1shok:
çok sevindim kuzum :sm_cool:
inşallah sorun olmaz ve doğurursun
ayrıca kan değerin iyi artmış sanmam dış gebelik olduğunu:nazar::nazar:

canım ya şimdi okudum aha böle oldum:1shok:
çok sevindim kuzum :sm_cool:
inşallah sorun olmaz ve doğurursun
ayrıca kan değerin iyi artmış sanmam dış gebelik olduğunu:nazar::nazar:

ay dıptısım durumumu az çok tahmin ediyosundur nasıl mutluyum ve nasıl korkuyorum ii dileklerin için çok sağol aklıma ilk senle başak abla ve kırmızı beyaz geldi hemen size sonrada diğerlerine dua ettim hiçbişeyim kalmadı bugün maşallah çok iiyim:nazar: cumartesi belli olacak pazartesi de keseyi görücezzzz bakalım nolcak bilmiyommm:CüvCüv::nazar:

kk da açıldı daha ne isterim tabiki sizlerin de en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş kalmasını:))):ecrin_bebek:hihoyyyt

selam canım 4 ay önce dış gebelik teşhşsyle ameliyat oldum
inşallh değilsindir canım
dış gebelikte kan değerleri ve anormal lekenmeler ( hani adet öncesi kötü lekeler gelir) bunlar en bariz göstergesidir.. canım
betahgc 2 gunde bir 2 katına cıkası gerekir..doktorun bunun biraz altında oldugu için şüphelenmişit oyuzden 3.testi senden istemiştir...
bence değilsin gibi çünkü lekenmelerin pembemsi yerleşme kanamasıda olabilir...

selam canım 4 ay önce dış gebelik teşhşsyle ameliyat oldum
inşallh değilsindir canım
dış gebelikte kan değerleri ve anormal lekenmeler ( hani adet öncesi kötü lekeler gelir) bunlar en bariz göstergesidir.. canım
betahgc 2 gunde bir 2 katına cıkası gerekir..doktorun bunun biraz altında oldugu için şüphelenmişit oyuzden 3.testi senden istemiştir...
bence değilsin gibi çünkü lekenmelerin pembemsi yerleşme kanamasıda olabilir...

çok sağol canım benim inşallah öledir sonucu burdan bildiririm ilgin için çok sağol

umarım tez vakitte kavuşursun rabbineee:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar:

kızzzzz semoooşşşşş ayyy inanamıyorum
hamilesin heee içim kıpır kıpır oldu yaaaa:sm_cool:
sanki ben gebe kaldım
Allahıma şükürler olsun senin güzel haberinide aldım
hiç korkma canım , Allahın izniyle bebğin tutunur
sorunsuz bir şekilde sağlıklı hayırlı bir evlat duğurursun inşallah kaydirigubbakcemile5:1hug:
dualarım sneinle canım arkadaşım
kalbini ferah tut, bebeğini pozitif enerji ver

merhaba arkadaşlar öncelikle hamilelik umudu olan arkadaşlara hayırlı hamilelikler ve kucaklarında saglıklı bebişler dilerim Allahımdan.Ben 3 .cocugumu dogurduktan 4 ay sonra dış gebelik olayı yaşadım.İkinci ayda aybaşı görmüştüm.Sonra yavaş yavaş düzene girerken aybaşlarım 4.ayda bir halsizlik ve kasık agrısıyla yatarken hafifce yataktan dogrulmaya çalışırken sol kasıgımda bişey koptu gibi oldu.Şiddetli bir agrı başladı.akşam doktora gittik.önce normal ultrason ardından rahimultrasonu çekildi.Sonucunda diş gebelik oldugu anlaşıldı.Sabahında da erkenden ameliyata alındım.Sol yumurtalık tüpündeydi benimki ve sol yumurtalık alındı.sanırım 1 hafta kadar sürmüştü kanamam.Doktorum diger tüpün saglıklı oldugunu ve %80 tekrar hamile kalabilecegimi söylemişti.ve öyle de oldu on bir yıl sonra ben bir sürpriz sonucu 4 .bebegimi dünyaya getirdim.Hepinize saglıklı günler dilerim kızlar.

kızzzzz semoooşşşşş ayyy inanamıyorum
hamilesin heee içim kıpır kıpır oldu yaaaa:sm_cool:
sanki ben gebe kaldım
Allahıma şükürler olsun senin güzel haberinide aldım
hiç korkma canım , Allahın izniyle bebğin tutunur
sorunsuz bir şekilde sağlıklı hayırlı bir evlat duğurursun inşallah kaydirigubbakcemile5:1hug:
dualarım sneinle canım arkadaşım
kalbini ferah tut, bebeğini pozitif enerji ver

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm ok sağol bak yine ağlattın beni allahım hepinize isimlerinizle dua ediyorum canım rabbim tez zamanda sizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder biliyosun ben bu ay çok yoğundum okul sınavlar ramazan bayram derken oooo çok düzensiz çok aralıklı ilişkilerim oldu yani tamamen rabbimin mucizesi rabbim bu mucizenin devamını yaşamama razı olur inşallahhhh dua et emi ben herkes için ediyorummm :CüvCüv::CüvCüv::nazar:

canım noldu son durum iyisiniz dimi

canım şimdilik iiyiz hiç bi sorun yok :nazar:allah şükürler olsun ama kesin sonuç cumatesi kan testi ve pazartesi keseyi görünce kalkcak ortadannnn

çok sağol allahım bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallahhh:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::nazar::nazar:

Semacım yinşallah geç döllenmedir ve bebeğini sağ slaim kucağına alırsın canım. Sıkıntı yapma içerde onu da üzme olur mu :) Pozitif düşün canım. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

Ebrucum benim iş arkadaşım 15 gün önce dış gebelikten ameliyat oldu. İlaç tedavisi görürken gece yarısı aniden mide bulantısıyla hastaneye gitti ve içeride kanama olduğu için 45 dk içinde ameliyata aldılar. Tüpün birini de aldılar. Şimdi ona sordum. Ameliyattan 2 gün sonra regli kanaması şeklinde başlamış ve 3 gün sürmüş. Senin durumunu sordum. Normaldir dedi...

canım cevabın için cok tesekkur ederım..yanlız ben amelıyat oldum ve mıde bulantısından gece kusuyorum cok ama ben amelıyat oldumç...ve sımdıde cok mıde bulantım var yanı ıc kanamamı var acaba bendede ..?aslında ben amelıyat oldum..e senınde arkadasın amelıyattan sonra kusmus sanırım yanı ıkıncı bı amelıyatmı gereklı bana ühühühü :KK43::KK43: olamaaaaaaaaaaaazzzsenağlama

semacım benım belırtıler asırı kasık grısı ve sureklı kanama ama az az her gun ve benım reglım 25 gun surdu:..ustune sırt omuz agrısı dedım gaz var bende sonra ıshal oldum...hep agrım vardı hep üşüdüm..sürekli hastaydım...cok acı cektım yaaa..baska bısey yanı anlatılmayacak derecede agrılarım vardı...inşallah kımse yasamasın kimse...

Semacım yinşallah geç döllenmedir ve bebeğini sağ slaim kucağına alırsın canım. Sıkıntı yapma içerde onu da üzme olur mu :) Pozitif düşün canım. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

Ebrucum benim iş arkadaşım 15 gün önce dış gebelikten ameliyat oldu. İlaç tedavisi görürken gece yarısı aniden mide bulantısıyla hastaneye gitti ve içeride kanama olduğu için 45 dk içinde ameliyata aldılar. Tüpün birini de aldılar. Şimdi ona sordum. Ameliyattan 2 gün sonra regli kanaması şeklinde başlamış ve 3 gün sürmüş. Senin durumunu sordum. Normaldir dedi...

:KK43: sanırım yanlıs okudum önce mıde bulantısı olumus sora hastanede kanamadan dolayı amelıyata alınmıs dımı..yanı amelıyattan sonra mıde bulantısı olmus ve ıc kanama tespıt edılmişte ıkıncı bır amelıyat gecırmemiş dimi?cunku ben amelıyat oldum...tam 1 hafta once ama hala kanama devam edıyor.. senağlama senın arkadasının 3 gun surmus benım bıtmek bılmedı bıde dun gece ıstıfra ettımm..sonra halsızlıkten yataktan kalkamadım ama amelıyattan 6 gun gecmıstı bende usuttum dıye dusundum antıbıyotık aldım..şimdi ayaga kalkıyorum...ama ıste acaba amelıyattan sonra ben yıne ıc kanamamı gecırıyorum dıye telaslandım vallaa... senağlama bu saatte doktorları arayıp duruyorum yok gözume uyku gırmıyor...benım doktorda yok gececek ıyı olacaksın rahatla demıstı ama 4 gun once ay ben arıcam yıne...cok korkuoommm..acıl hastaneye gıdıcem yarın... :1shok:

Allah yardimcimiz olsun canim insallah bende dort haftalik hamileyim ve hamile oldugumu ogrendigimde bhcg m 34 cikmisti hemen ertesi gunu lekelenmeler basladi kahvede oldu pembede oldu ben bes tane dusuk yaptigim icin buda gidecek diye dusundum bes gun lekelenme devam etti sonra kesildi ama ben bhcg dende takip ettim.Sali gunu dr a gittim dr bebgi gordu ama benim riskli haftam besinci hafta yani insallah kalp atislari olur bu defa bebegimin.Ama bugun yine leke geldi Sana tavsiyem yat dinlen hic kalkma ben oyle yapiyorum simdilik faydasi oluyor tabi Allah'in izniyle birde ben hamile kalmadan once aspirine basladim ve insallah bebegim durursa uc ay boyunca devam edecegim progesteronada devam ediyorum tabiki.Sende dis gebeligi aklina getirme daha once bende gecirmistim yani dr oyle demisti ama sonradan patoloji sonuclarinda baska bir dr la gorustugumuzde dis gebelik olmadigini soyledi.Sen takibe devam et insalla ve bol bol dinlen insallah hayirli sonuclar alirsin.

ay dıptısım durumumu az çok tahmin ediyosundur nasıl mutluyum ve nasıl korkuyorum ii dileklerin için çok sağol aklıma ilk senle başak abla ve kırmızı beyaz geldi hemen size sonrada diğerlerine dua ettim hiçbişeyim kalmadı bugün maşallah çok iiyim:nazar: cumartesi belli olacak pazartesi de keseyi görücezzzz bakalım nolcak bilmiyommm:CüvCüv::nazar:

kk da açıldı daha ne isterim tabiki sizlerin de en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş kalmasını:))):ecrin_bebek:hihoyyyt

hihoyyyt oh çok sevindim inşallah cumarteside güzel haberler verirsin bize :lepi:
benim bu ay zaten düşünmeye fırsatımda yok siteye bile ara ara giriyorum ama senin haberine çok sevindim hihoyyyt
inşallah bizlerde kavuşuruz umut oldun hihoyyyt

merhaba canım ben de 5. haftamda kanama yaşadım 6. haftada da oldu hemde kırmızı ciddi bir kanama senin ki yerleşme kanamasıdır insallah olumlu düşün canım hakkında hayırlısı

:KK43: sanırım yanlıs okudum önce mıde bulantısı olumus sora hastanede kanamadan dolayı amelıyata alınmıs dımı..yanı amelıyattan sonra mıde bulantısı olmus ve ıc kanama tespıt edılmişte ıkıncı bır amelıyat gecırmemiş dimi?cunku ben amelıyat oldum...tam 1 hafta once ama hala kanama devam edıyor.. senağlama senın arkadasının 3 gun surmus benım bıtmek bılmedı bıde dun gece ıstıfra ettımm..sonra halsızlıkten yataktan kalkamadım ama amelıyattan 6 gun gecmıstı bende usuttum dıye dusundum antıbıyotık aldım..şimdi ayaga kalkıyorum...ama ıste acaba amelıyattan sonra ben yıne ıc kanamamı gecırıyorum dıye telaslandım vallaa... senağlama bu saatte doktorları arayıp duruyorum yok gözume uyku gırmıyor...benım doktorda yok gececek ıyı olacaksın rahatla demıstı ama 4 gun once ay ben arıcam yıne...cok korkuoommm..acıl hastaneye gıdıcem yarın... :1shok:

Canım tek ameliyat geçirdi. Ameliyattan sonrada mide bulantısı olmamış. Ama doktor onu hastaneden çıkardıktan 4 gün sonra kontrole çağırdı. Senin kontrolün yok mu?

X