İnşallah iyi haberlerle geleceksin canım. Bak kanaman bile yokmuş sıkma kendini lütfen...
Benim ilk iki muayenemi vajinal yaptı. 3.yü artık 8 haftalık oldum diye karından baktı... Vajinal muayeneyi dert etme sakın. Eğer düşüğe sebep olsa doktor bunu göze alır mı sence? Üstelik vajinal muayenede bebeği daha rahat gördüğü için bir sorun varsa daha kısa zamanda saptanıyor. Benim de rahim ters olduğu için karnımdan baktığımızda bebişimin kalp atışını gördük çok zor ama sesini duyamadık. Bu cumartesi 12 haftamız gidip ikili testimizi yaptırıcaz kısmetse...
canım ya şimdi okudum aha böle oldum:1shok:
çok sevindim kuzum :sm_cool:
inşallah sorun olmaz ve doğurursun
ayrıca kan değerin iyi artmış sanmam dış gebelik olduğunu
selam canım 4 ay önce dış gebelik teşhşsyle ameliyat oldum
inşallh değilsindir canım
dış gebelikte kan değerleri ve anormal lekenmeler ( hani adet öncesi kötü lekeler gelir) bunlar en bariz göstergesidir.. canım
betahgc 2 gunde bir 2 katına cıkası gerekir..doktorun bunun biraz altında oldugu için şüphelenmişit oyuzden 3.testi senden istemiştir...
bence değilsin gibi çünkü lekenmelerin pembemsi yerleşme kanamasıda olabilir...
kızzzzz semoooşşşşş ayyy inanamıyorum
hamilesin heee içim kıpır kıpır oldu yaaaa:sm_cool:
sanki ben gebe kaldım
Allahıma şükürler olsun senin güzel haberinide aldım
hiç korkma canım , Allahın izniyle bebğin tutunur
sorunsuz bir şekilde sağlıklı hayırlı bir evlat duğurursun inşallah kaydirigubbakcemile5:1hug:
dualarım sneinle canım arkadaşım
kalbini ferah tut, bebeğini pozitif enerji ver
canım noldu son durum iyisiniz dimi
Semacım yinşallah geç döllenmedir ve bebeğini sağ slaim kucağına alırsın canım. Sıkıntı yapma içerde onu da üzme olur mu :) Pozitif düşün canım. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah...
Ebrucum benim iş arkadaşım 15 gün önce dış gebelikten ameliyat oldu. İlaç tedavisi görürken gece yarısı aniden mide bulantısıyla hastaneye gitti ve içeride kanama olduğu için 45 dk içinde ameliyata aldılar. Tüpün birini de aldılar. Şimdi ona sordum. Ameliyattan 2 gün sonra regli kanaması şeklinde başlamış ve 3 gün sürmüş. Senin durumunu sordum. Normaldir dedi...
Semacım yinşallah geç döllenmedir ve bebeğini sağ slaim kucağına alırsın canım. Sıkıntı yapma içerde onu da üzme olur mu :) Pozitif düşün canım. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah...
Ebrucum benim iş arkadaşım 15 gün önce dış gebelikten ameliyat oldu. İlaç tedavisi görürken gece yarısı aniden mide bulantısıyla hastaneye gitti ve içeride kanama olduğu için 45 dk içinde ameliyata aldılar. Tüpün birini de aldılar. Şimdi ona sordum. Ameliyattan 2 gün sonra regli kanaması şeklinde başlamış ve 3 gün sürmüş. Senin durumunu sordum. Normaldir dedi...
ay dıptısım durumumu az çok tahmin ediyosundur nasıl mutluyum ve nasıl korkuyorum ii dileklerin için çok sağol aklıma ilk senle başak abla ve kırmızı beyaz geldi hemen size sonrada diğerlerine dua ettim hiçbişeyim kalmadı bugün maşallah çok iiyimcumartesi belli olacak pazartesi de keseyi görücezzzz bakalım nolcak bilmiyommm:CüvCüv:
kk da açıldı daha ne isterim tabiki sizlerin de en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş kalmasını:))):ecrin_bebek:hihoyyyt
sanırım yanlıs okudum önce mıde bulantısı olumus sora hastanede kanamadan dolayı amelıyata alınmıs dımı..yanı amelıyattan sonra mıde bulantısı olmus ve ıc kanama tespıt edılmişte ıkıncı bır amelıyat gecırmemiş dimi?cunku ben amelıyat oldum...tam 1 hafta once ama hala kanama devam edıyor.. senağlama senın arkadasının 3 gun surmus benım bıtmek bılmedı bıde dun gece ıstıfra ettımm..sonra halsızlıkten yataktan kalkamadım ama amelıyattan 6 gun gecmıstı bende usuttum dıye dusundum antıbıyotık aldım..şimdi ayaga kalkıyorum...ama ıste acaba amelıyattan sonra ben yıne ıc kanamamı gecırıyorum dıye telaslandım vallaa... senağlama bu saatte doktorları arayıp duruyorum yok gözume uyku gırmıyor...benım doktorda yok gececek ıyı olacaksın rahatla demıstı ama 4 gun once ay ben arıcam yıne...cok korkuoommm..acıl hastaneye gıdıcem yarın... :1shok: