- 15 Haziran 2008
- 5.949
- 4
canlarım merhaba ben pazartesi hamiş olduğumu öğrendim 1 senenin sonunda onca uğraştan sonra hiç beklemediğim anda .bhcg 188 bebişim çok küçükmüşşş fakat dün çok açık pembe akıntım başladı ara ara da sol kasığımda hafif sancıma ,dr umu aradım progesteron hormonu başladık günde 3 doz
bugün tekrar dr a gittim bhcg 335 olmuş %80 artmış ama 2 kat değil tam dr dış gebelik olabilir dedi:çok üzgünüm::çok üzgünüm: cumartesi bhcg tekrarlanıp tekrar ultrasonla bakılacak sanırım ancak pazartesi görebilicez ama cumartesi de deneyelim dedi tecrübelerinize ihtiyacım var
hamişken kanaması olanlar kanamalarınız nasıldı ve iilk bhcg leriniz nasıl artışlar gösterdi
dış gebelik atlatanlar sizde belirtiler neydi???????:a015::a015::a015:
bugün tekrar dr a gittim bhcg 335 olmuş %80 artmış ama 2 kat değil tam dr dış gebelik olabilir dedi:çok üzgünüm::çok üzgünüm: cumartesi bhcg tekrarlanıp tekrar ultrasonla bakılacak sanırım ancak pazartesi görebilicez ama cumartesi de deneyelim dedi tecrübelerinize ihtiyacım var
hamişken kanaması olanlar kanamalarınız nasıldı ve iilk bhcg leriniz nasıl artışlar gösterdi
dış gebelik atlatanlar sizde belirtiler neydi???????:a015::a015::a015: