Kanamalı gebelik yaşayanlar?

esrbhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba. Aynı durumda olan arkadaşlar var mı merak ediyorum.. 5+2 de kanamam olmuştu çok az, progestan iğneyle durdu ve bir daha olmadı. Ara ara kahverengi geldi ama eski kandır dedi doktor. Şu an 12. haftadayım. Salı günü yine oldu bu kez daha çok keseye uzak yerde küçük kanama alanı var dedi. Bebeğin gelişimi, her şeyi normal. Progestan iğne sabah akşam vuruluyorum, hapını da alıyorum. Enfeksiyon olmasın diye antibiyotik de kullanıyorum. İşi bıraktım, iğne dışında evden çıkmıyorum bile. Ama günde bir kez hala geliyor. Daha doğrusu iki gündür yoktu, bugün yine geldi. Kafayı yemek üzereyim

progestan iğne kesinlikle işe yaracaktır canım kanam dediğin damla şeklinde anladığım kadarıyla canını sıkma bebeğini eline alıcaksın inşallah güzel şeyler düşün kahve gelmesi tehlikeli değildir diye biliyorum canım

Günlük pedin yarısını dolduruyor canım. Sonra gelmiyor gün boyu ya da bir gün boyunca. Fayda etmiyor mu iğne diye düşünmeye başladım

Canım 12. haftadayım, ikili test bile yapıldı normal çıktı. Bebek büyük yani, gelişimi filan. Beta ya gerek duymuyorlar bu durumda.

canım kesinlikle iğnene devam et o zaman kese de normal sıkıntı yok bol bol istirahat et bi sıkıntı yok bence canını sıkma karın ağrın var mı?

Tüm gebeliğim boyunca kanama yaşadım. Bazen kahve bazen parlak kırmızı, bazen çok bazen az ama hep oldu. Neredeyse son günlere kadar progestan kullandım günde 600mg.. Sonunda çok şükür sağlıkla kavuştuk kızımıza. Korkmayın inşallah siz de sağlıcakla kavuşursunuz

Ayağınızın altına yastık koyup yükseltin, öyle yatın bol bol, yorulmayın, bir yerlere uzanmayın (yukarı rafa doğru, yere doğru vs) uzun süre ayakta kalmayın. Kendinizi dinleyin, ağrınız olursa hemen gidin doktora çekinmeden. En azından bi bebeğinizin kalbini dinler rahatlarsınız

Canım çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın Kesintisiz değil çok şükür ama her gelişinde aklım gidiyor tabi..

Canım çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın Kesintisiz değil çok şükür ama her gelişinde aklım gidiyor tabi..
Gitmez mi... Çok kötü oluyor insan. Kabuslarıma giriyordu benim de off of yüreğimiz ağzımızdaydı hep. Çok iyi anlıyorum canım seni, o yüzden için rahat etmediği noktada hemen doktora git, hiç bekleme. Bi gör bebeğini sev, evham yapmışsın deseler bile git bi görün ki kimse demiyor zaten gebelikte kanama olunca korkmak çok doğal...

Gecenin 3ünde 4ünde bile kaç defa çıkıp gittik biz. Zaten hareketlerini hissetmeye başlayınca bu kadar korkmazsın, hareketleri normalse ilacını alır devam edersin dinlenmeye, ilk dönemlerinde daha dikkat etmek lazım

Ya evet, keşke hareketlerine hissetsem Salı günü gidecem tekrar. Doktor sürekli bakmak da kanamayı tetikler dedi, telefonda görüşüyorum genelde

Ya evet, keşke hareketlerine hissetsem Salı günü gidecem tekrar. Doktor sürekli bakmak da kanamayı tetikler dedi, telefonda görüşüyorum genelde
Aa öyleyse bilemiyorum canım. Karından ultrasonla bakılıyordu bizde. Kuşku hissedersen çık gel derdi doktorum hep gittik biz de işte. Bizim zaten başlangıcı, tutunması vs hep riskliydi, yerden poşet bile kaldırmayacaksın diyordu bana üstüne kanamam da olunca.. Ama elhamdulillah bebekler bizim sandığımızdan çok daha güçlü. Allahın izniyle senin yavrun da sana sımsıkı sarılmıştır annesi

Geçen salı kanama olunca baktı işte. Boyu, burun kemiği, hareketleri normaldi

Merhaba benim son 8-9 gündür kanama değil de lekelenme oldu, geçti şükür
Doktor dinlenmemi söyledi ama testler vb iyi çıktığı için ilaç veya iğne vermedi

Benim Kizimda 9 ay devam etti. İlk 3 ay progestan ve proluton igne kullandim bol bol istirahat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…