Ben çok ağır tedaviler gördüm kemoterapi radyoterapi ve adet olmadım yıllarca buna rağmen haberim olmadan hamilelik durumu bile en büyük mucize gönül kucağımıza almak isterdi ama nasip değilmiş.Sizinde Rabbim gönlünüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin.Çok geçmiş olsun, çok doğru söylemişsiniz. Keşke buna inanıp teslim olabilsek , çok zor gerçekten
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik yaşayanlar acil yardım
- Konu Sahibi incikoo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet rabbim ne eylerse güzel eyler, herkes için hayırlısı gönlümüze göre versinMerhaba ben ameliyatımın 2.haftasındayım tekrar doğal yolla hamilelik imkanım var ancak aynı şekilde dış gebelik endişesi olduğu için birde aldığım kemoterapilerden dolayı tüpümde hasar oluşması ihtimaline karşı tüp bebeğin daha sağlıklı olduğunu söyledi doktorum bende öyle düşünüyorum.Zaten kemoterapi öncesi yumurta dondurmuştum.6ay sonra onlarla aşılama düşünüyorum.Çok geçmiş olsun sizede,Allahın mucizeleri sonsuzdur benim olduysa adet görmeden onca kemoterapiye rağmen herkesin olur diye düşünüyorum.Dünyada nasibi varsa her türlü oluyor.
Merhaba, 5 ay önce sol tüp alındı, 10 gün önce sağ tüpümde alındı. Doğal yolla kalanlar var fakat her şeyini doktor ile yapmalısın Allah bilir tabi inşallah hemen bebişin olurr ama bu olayı ve ameliyatı olanlarda yapışıklık olabiliyor bu sebeple rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim, bana etmişlerdi ben narkoz istemediğim için olmadım daha kötüsü başıma geldi o yüzden sürekli kontrol ile devam etmelisin. Son tüpünü riske atmaMerhaba bende buna benzer şeyler yaşadım daha 5 gün önce bir tüpüm dış gebelikte zarar gördüğü için alındı, bir daha hamile kalma konusunda sizin düşünceleriniz nelerdir doktorunuz ne dedi veya ne önerdi? Siz ne zaman yaşamıştınız tek tüple doğal yolla hamile kalabildiniz mi?
Öyle mi çok geçmiş olsun. bende doktor araştırıyorum gidicem inşallah doktor kontrolüyle tekrar hamile kalmak istiyorum umarım hepimizin gönlüne göre olurMerhaba, 5 ay önce sol tüp alındı, 10 gün önce sağ tüpümde alındı. Doğal yolla kalanlar var fakat her şeyini doktor ile yapmalısın Allah bilir tabi inşallah hemen bebişin olurr ama bu olayı ve ameliyatı olanlarda yapışıklık olabiliyor bu sebeple rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim, bana etmişlerdi ben narkoz istemediğim için olmadım daha kötüsü başıma geldi o yüzden sürekli kontrol ile devam etmelisin. Son tüpünü riske atma
Canım sakın takibi bırakma malesef benim cok güzel artartarjen 2 günde 4 5 kat gibi dıs gebelik oldu. Ve iç kanama geçirdim. Eğer dıs gebelikse de uzulmeyin farkettiğiniz için iğneyle hallolur benim hiç süphelenilmemisti o yuzden iş ameliyata gittiMerhaba ilk gebeliğim sat 17 Ekim beta değerlerim sırası ile
17 Kasım 49.7
18 Kasım 110.7
21 Kasım 449.66
23 Kasım 819.0
26 Kasım 1129.6
27 Kasım 1462.2
28 Kasım 1938.5
Pazartesi gecesi yani 25 Kasım kahverengi lekelenme oldu salı günü devam edince acil kadın doğuma gittim alttan muayene edip kanama yok lekelenme yok dediler ultrasonda erken olduğu için kese gözükmedi dediler tekrar kan aldılar 1129 çıkınca çok yavaş yükseliyor dış hebelik olabilir dediler özel hastaneye gittim alttan ultrasonla bakıp sol tarafta kese var ama sağ tarafta beni şüphelendiren birşey var dış gebelikten şüpheleniyorum kesin birşey diyemem emin değilim cuma sabahı gel tekrar kana bakalım dedi benzer birşey yaşayan oldu mu sonrasında sağlıklı bir gebelik olduğunu öğrendiniz mi lütfen yardımcı olun
Merhabalar sizin iki tüp de üst üste yadanan dıs gebelikler dolayısıyla mı alındıMerhaba, 5 ay önce sol tüp alındı, 10 gün önce sağ tüpümde alındı. Doğal yolla kalanlar var fakat her şeyini doktor ile yapmalısın Allah bilir tabi inşallah hemen bebişin olurr ama bu olayı ve ameliyatı olanlarda yapışıklık olabiliyor bu sebeple rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim, bana etmişlerdi ben narkoz istemediğim için olmadım daha kötüsü başıma geldi o yüzden sürekli kontrol ile devam etmelisin. Son tüpünü riske atma
Cok cok geçmiş olsun. Benimde tüpü temizleyemediler ameliyat sonrası iğne yaptılar insallah bu ise yararEvet 2tüpümde dış gebelik sebebiyle alındı 5 ay içerisinde
merhaba geçmıs olsun, bende 8 haftalık düşük sonrası 6 ay sonra tekrar gebe kaldım fakat dıs gebelık olmus. ıc kanama basladıgı ıcın amelıyatla sol tüpüm alındı+ metotreksat ıgne oldum. 3ay sonra hsg cekıldı diğer tüp saglamdı ama 1,5 sene denememıze ve bır asılama yapmamıza ragmen gebelık olmadı. amh degerımde 0,65 dustugu için tüp bebeğe yönlendırıldım. dondurulmus 4 embrıyomuz var ocakta transfer olacagız nasipse.. ınsallah saglıkla ve en az hasarla surecı atlatırsınız