• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanamalı akıntı ve beta hgc

nalanbilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
288
1
68
Eskişehir
bekarım ve bugun akıntımdan dolayı jınekolaga gittim . muane yapıldı bırsey demedı doktor yarın bır de test yaptır ılac yazıcam dedı . test hamilelik için yapılıyormus ama ben 2 aydır adet görüyorum düzenli.2.5 aydır da ilişkiye girmedim içime de boşalmadı ayrıca korunduk da . acaba ultrasyonda birşey mi gördü çok paniğim yarın olsa keşke hemen

bekarım ve bugun akıntımdan dolayı jınekolaga gittim . Muane yapıldı bırsey demedı doktor yarın bır de test yaptır ılac yazıcam dedı . Test hamilelik için yapılıyormus ama ben 2 aydır adet görüyorum düzenli.2.5 aydır da ilişkiye girmedim içime de boşalmadı ayrıca korunduk da . Acaba ultrasyonda birşey mi gördü çok paniğim yarın olsa keşke hemen

betahcg gebelık olup olmadığına yada ultrasonda gorulmeyen dış gebelık (boş kese) olma ıhtımalıne karsı yapılıyordur..akıntı derken gebelığın tek belirtısı akıntıda pembe akıntıdır.geri kalan sarı kahverengı akıntı ilhihabı yeşil ve beynır gibi beyaz akıntı ise mantarı . şeffaf beyaz akıntı normaldır.iyi akşamlar.

Back