- 15 Ağustos 2023
- 92
- 14
- 3
- 21
- Konu Sahibi elif131359
5+1 günlük hamileuim kahverengi akıntım var doktor tehlikeli bişi yok dedi ama bu durumu yaşayan varmı yada bilgisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaşadım ama geçmişim sebebiyle direk ilaca başlatıldım. Çok şükür bi problem olmadı. Bol bol dinlenin, bi yere uzanmayın ve ağır kaldırmayın. Bir de ben çok avokado geçiştim Rahime iyi geldiğini bildiğim için size de öneririm5+1 günlük hamileuim kahverengi akıntım var doktor tehlikeli bişi yok dedi ama bu durumu yaşayan varmı yada bilgisi
İğne vurdum dün ama hayla ara ara ayakta durunca kahverengi lekelenmem oluyoBen yaşadım ama geçmişim sebebiyle direk ilaca başlatıldım. Çok şükür bi problem olmadı. Bol bol dinlenin, bi yere uzanmayın ve ağır kaldırmayın. Bir de ben çok avokado geçiştim Rahime iyi geldiğini bildiğim için size de öneririm
Yerleşme kanamasıdir5+1 günlük hamileuim kahverengi akıntım var doktor tehlikeli bişi yok dedi ama bu durumu yaşayan varmı yada bilgisi
3 gün oldu ama.Yerleşme kanamasıdir
Nadirende olsa 3 gün sürebilir3 gün oldu ama.
Teşekür ederim araştırıp yardımcı oluyosunuz kesilceğini sanmıyorum hayla devam ediyo ve biraz daha artıyoNadirende olsa 3 gün sürebilir
Doktora gittin mi bende 90.9 la öğrendim 15 inde 18 inde kanamam oldu 3 hafta önce düşük yaptımTeşekür ederim araştırıp yardımcı oluyosunuz kesilceğini sanmıyorum hayla devam ediyo ve biraz daha artıyo
Gittim değerlerim güzel artıı keseyi gördüm 4+5 te gördüm şuan 5+3 haftalık kanmam olunca doktora haber verdim hemen çağırdı iğne vurdum düşük olmasın diye muayne etti kesen iyi etrafında kanama alanı yok dedi herşey yolunda ama bebek ben göremedim doktorun dediğine göre içinde bişiler görünüyoDoktora gittin mi bende 90.9 la öğrendim 15 inde 18 inde kanamam oldu 3 hafta önce düşük yaptım
Ne zaman gittinGittim değerlerim güzel artıı keseyi gördüm 4+5 te gördüm şuan 5+3 haftalık kanmam olunca doktora haber verdim hemen çağırdı iğne vurdum düşük olmasın diye muayne etti kesen iyi etrafında kanama alanı yok dedi herşey yolunda ama bebek ben göremedim doktorun dediğine göre içinde bişiler görünüyo
Ben adetimin 5 günü 48 le öğrendim ama bu ay hamile kaldım son adet tarihim 15 temmuzDoktora gittin mi bende 90.9 la öğrendim 15 inde 18 inde kanamam oldu 3 hafta önce düşük yaptım
Cuma günüNe zaman gittin
Oğustosta yaniBen adetimin 5 günü 48 le öğrendim ama bu ay hamile kaldım son adet tarihim 15 temmuz