• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KANAMA YAŞAYANLAR LÜTFEN BAKAR MISINIZ?

Kızlar günaydın, ya ben kontrol içün bir tüp bebek uzmanı dr ye takibe başlamıştım, kanamam olunca ilaçlara nasıl devam edeceğim konusunda devlet hastanesinde ki dr tüp bebek dr me sormamı istedi az önce aradım dr bana ilaçlara devam etmeyeceksin, bıraktığın için kanama olmuş olabilir vücut ona alışacak dedi :KK43: ya böyle bir şey duymadım ilaçla tedbir alınmaz mı , var mı kanaması olup ilaç kullanmayacaksın diyen dr si olan çok korkuyorum ne yapacağım :KK61: Daha önce yine kanama yaşamıştım 1,5 ay önce o zaman tüp bebek yaptırdığım dr prulotuon iğneyi 3 günde bir yaptır demişti
Canım merhaba kanaman nasıl oldu ne zaman oldu rengi nasılsı bende kanama oldu suan iyisin sanırım

Canım merhaba kanaman nasıl oldu ne zaman oldu rengi nasılsı bende kanama oldu suan iyisin sanırım
Merhaba canım , ilk 6 haftalık oldu hafif ağrıyla sonra geçti 1 ay sonra tekrar oldu çok yoğundu özellikle wc oturduğumda çok geliyordu oda 10 gün sürdü şükür şimdi iyiyim umarım tekrar olmaz rabbim sana da şifa versin canım

Benimde suan gectı ama korkuyorum henüz daha bebegi ve kalp atısını goremedık normalde 6 hafta ama keseye hore 5 haftalık dedi

Back