Kanama ve düşük riski olmamasına rağmen progestan verdi dr

selenakif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
80
22
3
37
Arkadaşlar 8+4 um şu an .geçen hafta kontrole gittiğimde kanama yok herşey normal demişti Dr ama onlem amaçlı tüm gebelerine progestan başlıyormuş bende kutunun yarısını bitirdim ama hala içim rahat değil ..ben daha önceki gebeligimde de hiçbir sorun yaşamamıştım .benim durumumda olan var mi

Cnm progestanın Bi zararı yok doktor her ihtimale karşı vermiş doktoruna teşekkür etmelisin fitil şeklinde mi yoksa iğne olandan mı verdi sana

Bana da ilk andan beri verdi doktorum. Hiçbir sorunum yok kanama ağrı lekelenme gibi doğuracam neredeyse ama hala devam diyor. Adını gizli kahraman koydum progestanın.

Bana da ilk andan beri verdi doktorum. Hiçbir sorunum yok kanama ağrı lekelenme gibi doğuracam neredeyse ama hala devam diyor. Adını gizli kahraman koydum progestanın.
Gerçekten mi.kendim gibi birini görünce mutlu oluyorum.suphelerimden kurtulamadim.hicbir sorun yasamadiginiz halde verdi demi..kaç haftaliksiniz

Fitil verdi.vajinal kullanıyorum günde 2 defa 200 lukten
Cnm bende 2 kere düşük yaptım doktorum o yüzden hamile kalır kalmaz bana da fitil vermişti ama günde 1 defa. Sende sağlıklı kazasız belasız kucağına alırsın inşallah

Gerçekten mi.kendim gibi birini görünce mutlu oluyorum.suphelerimden kurtulamadim.hicbir sorun yasamadiginiz halde verdi demi..kaç haftaliksiniz

31. Hafta bitmek üzere. Çok şükür ne bir kanama alanı bir ne bir düşük tehlikem yoktu, mide bulantım bile yoktu herkese böyle bi hamilelik nasip olsun diyeyim. Etrafımdaki tüm gebeler kullanıyor ama en uzun kullanan benim, doğuma kadar bırakmayacam gibi duruyor. Doktorum sanırım biraz evhamlı.

Siz de benim dr um gibi bir Dr a denk gelmisinizaynı Dr mu diye suphede kaldım simdi

Siz de benim dr um gibi bir Dr a denk gelmisinizaynı Dr mu diye suphede kaldım simdi

Aslında çok rahat bir kadın ama takıldığı noktalar var. Progestan ve diyete sadık kalmak en önemsediği şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…