D duyguudk Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2024 48 11 3 32 2 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duyguudk #1 Arkadaşlar merhaba cumartesi günü kanamadan dolayı hastanede yattım şuan evdeyim annem bakıyor beni yemek ve tuvalet harici kalkmıyorum yerimden oturunca kasık ağrım oluyor. Acaba normal mi yoksa psikolojik olarak mı böyle hissediyorum.
Arkadaşlar merhaba cumartesi günü kanamadan dolayı hastanede yattım şuan evdeyim annem bakıyor beni yemek ve tuvalet harici kalkmıyorum yerimden oturunca kasık ağrım oluyor. Acaba normal mi yoksa psikolojik olarak mı böyle hissediyorum.
M mavilimmi Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2023 759 249 23 25 2 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duyguudk #2 Ne kanaması bu anlamadım
D duyguudk Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2024 48 11 3 32 2 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duyguudk #3 mavilimmi .!.: Ne kanaması bu anlamadım Genişletmek için tıkla... Düşük tehditi atlattım cumartesi günü
mavilimmi .!.: Ne kanaması bu anlamadım Genişletmek için tıkla... Düşük tehditi atlattım cumartesi günü
M mavilimmi Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2023 759 249 23 25 2 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duyguudk #4 duyguudk .!.: Düşük tehditi atlattım cumartesi günü Genişletmek için tıkla... Bence normaldir canım kaşık ağrısı normalde bile oluyor sen bide zor bı süreç atlatmissin
duyguudk .!.: Düşük tehditi atlattım cumartesi günü Genişletmek için tıkla... Bence normaldir canım kaşık ağrısı normalde bile oluyor sen bide zor bı süreç atlatmissin