Kanama normal mi ? Acil lütfen çok korkuyorum

Cheery _

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
39
11
23
Merhaba herkese 18+2 haftalık gebeyim bugün biraz yoruldum lavaboya girince çıkmaz bir iki damla açık renk kan geldi tekrar silince bişey gelmedi öyle akışkan bir kanama yok sadece ondan ibaret bir tehlikesi varmı çok korktum ağlayıp duruyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

Kanama alanı oluşmuş olabılır ayağa kalkma canım zarurı durum dışı hemen doktoruna gıt bırsey yoktur Allah’ın ıznı ıle ama dıkkat et bende yaşadım zor oluyor eğer dıkkat etmezsen

Şu
Kanama alanı oluşmuş olabılır ayağa kalkma canım zarurı durum dışı hemen doktoruna gıt bırsey yoktur Allah’ın ıznı ıle ama dıkkat et bende yaşadım zor oluyor eğer dıkkat etmezsen
an bir kanamam yok ondan başka gelmedi dün traş olmuştum acaba yanlışlıkla bir yerimi kesmiş olabilirmiyim sizde kanama devamlımıydı saat 16:00 fan beri bişey gelmedi

Şu

an bir kanamam yok ondan başka gelmedi dün traş olmuştum acaba yanlışlıkla bir yerimi kesmiş olabilirmiyim sizde kanama devamlımıydı saat 16:00 fan beri bişey gelmedi
İlk devamlı geldı sonra ara ara yıne de doktora gidene kadar dıkkat edın ananas portakal suyu balık falan yeyın etkılı oluyor ıns yoktur öyle bırsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…