P prenseslerdeaglar Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2023 33 6 21 15 Nisan 2024 Konu Sahibi prenseslerdeaglar #1 3 aydir gecikmeli adet yasiyorum. 42 gunde birj 37 gunde biri oldu. 38 gundeyim bugun ama az once tuvalete gittim ufacik kan damlasi vardı iceriyi parmagimla yokladim hicbisi yoktu devamı. Neyin nesi sizce regl mi oluyorum?
3 aydir gecikmeli adet yasiyorum. 42 gunde birj 37 gunde biri oldu. 38 gundeyim bugun ama az once tuvalete gittim ufacik kan damlasi vardı iceriyi parmagimla yokladim hicbisi yoktu devamı. Neyin nesi sizce regl mi oluyorum?
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 22.996 84.448 15 Nisan 2024 Konu Sahibi prenseslerdeaglar #2 prenseslerdeaglar .!.: iceriyi parmagimla yokladim hicbisi yoktu Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Adet olsanız zaten rahme kadar parmak sokamayacağınıza göre hissedemezsinz devamı varsa da. Adet de oluyor olabilirsiniz gebelik düşünüyorsanız yerleşme de olabilir.
prenseslerdeaglar .!.: iceriyi parmagimla yokladim hicbisi yoktu Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Adet olsanız zaten rahme kadar parmak sokamayacağınıza göre hissedemezsinz devamı varsa da. Adet de oluyor olabilirsiniz gebelik düşünüyorsanız yerleşme de olabilir.
P prenseslerdeaglar Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2023 33 6 21 15 Nisan 2024 Konu Sahibi prenseslerdeaglar #3 Orangegreysky .!.: Nasıl yani Adet olsanız zaten rahme kadar parmak sokamayacağınıza göre hissedemezsinz devamı varsa da. Adet de oluyor olabilirsiniz gebelik düşünüyorsanız yerleşme de olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hayir vajende yoktu bir şey. Gebelik dusunmuyorum en son 8 ocakta iliskim olmustu ustune 2 kez adet gordum
Orangegreysky .!.: Nasıl yani Adet olsanız zaten rahme kadar parmak sokamayacağınıza göre hissedemezsinz devamı varsa da. Adet de oluyor olabilirsiniz gebelik düşünüyorsanız yerleşme de olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hayir vajende yoktu bir şey. Gebelik dusunmuyorum en son 8 ocakta iliskim olmustu ustune 2 kez adet gordum