• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama hala devam ediyor

nihannihank

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
15
0
6
28 temmuzda ikinci bebeğim 3 aylıkken düştü.sebebinin kan pıhtılaşması olduğunu söylediler.ilk bebeğim 5 haftalıktı ne olduğu anlaşılmamıştı.çok aşırı kanamayla gittim doktora muayene sırasında bebğim gözlerimin önünde bıraktı kendisini dışarıya gözleri elleri kolları bacakları parmakları herşeyi oluşmuştu.gündüz çalışırken aklıma gelmiyor ama gece kafamı yastığa koyduğum anda gözümün önüne geliyor.uykularım kaçıyor.göğsümden süt geliyo 25 gün oldu düşük yapalı kanamam hala devam ediyor.2 ayrı doktora gittim parça yok diyolar her biri başka ileç veriyo.ne yapacağımı bilmiyorum.halsizliğim gün geçtikçe artıyo ne olur birileri bana akıl versin çok bunaldım :((((

28 temmuzda ikinci bebeğim 3 aylıkken düştü.sebebinin kan pıhtılaşması olduğunu söylediler.ilk bebeğim 5 haftalıktı ne olduğu anlaşılmamıştı.çok aşırı kanamayla gittim doktora muayene sırasında bebğim gözlerimin önünde bıraktı kendisini dışarıya gözleri elleri kolları bacakları parmakları herşeyi oluşmuştu.gündüz çalışırken aklıma gelmiyor ama gece kafamı yastığa koyduğum anda gözümün önüne geliyor.uykularım kaçıyor.göğsümden süt geliyo 25 gün oldu düşük yapalı kanamam hala devam ediyor.2 ayrı doktora gittim parça yok diyolar her biri başka ileç veriyo.ne yapacağımı bilmiyorum.halsizliğim gün geçtikçe artıyo ne olur birileri bana akıl versin çok bunaldım :((((

canım çok zor senin için Allah sabır versin inşallah bir daha yaşamazsın böyle şeyler.dr sorun yok dediğine göre sen çok stres yaptığın için oluyor olabilir mi?:44::44:

Allah acil şifa versin. ben 6 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ve dediğiniz gibi benim kanamam da çok oldu... adet gibi... tedirgin olduğum için 17. günde tekrar hekime gitmiştim bana da parça yok dedi ve yine kürtaj sonrası verdiği hapların aynısını verdi ve 10 gün daha bekleyelim geçmezse tekrar kürtaj olacaksın demişti... bazen çok küçük bir ihtimal de olsa kürtaj sonrası sebebi açıklanamayana kanamalar olabiliyormuş ama bu durumun çok nadir olduğunu söylemişti Allahtan benim tekar kürtaj olmama lüzum kalmadı 21. gün gibi kanama artık azaldı... inşaallah sizinki de biter sağlığınıza sıhhatinize kavuşursunuz.. her şey Allah'tan geliyor.. kaybettiğiniz bebeğiniz size cennette şefaatçi olsun inşaallah...

Rabbim ne eylerse güzel eyler elbet vardır bir bildiği.dediğiniz gibi umarım cennette bekler beni meleklerim.bebeğin uzuvları oluştuktan sonra düşük yapmak normal doğum yapmış gibi oluyormuş insan yeni öğrendim.

Allah sabır versin çok acı bi olay yaşamışsın rabbim bi daha yaşatmaz inş. bu defa bebeğini kucağına alırsın

Back