• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama alanı

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Kızlar selam

Sizlere sorum kanama alanı.

Nedir ne kadar sürer ne zaman geçer kanama ne kadar olur benden gelen hayli kırmızı mesela sizlerin ki nasıldı neler yaptınız nasıl atlattınız bebişleriniz şu an sağlıklı mı önlem amaçlı neler kullandınız

Kızlar selam

Nedir ne kadar sürer ne zaman geçer kanama ne kadar olur benden gelen hayli kırmızı mesela sizlerin ki nasıldı neler yaptınız nasıl atlattınız bebişleriniz şu an sağlıklı mı önlem amaçlı neler kullandınız
Bende nerdeyse on gündür kırmızı kanamayla uğraşıyorum hemde pihtili her gittiğimde bebeğe bir şey mi oldu korkusu beni mahfediyor şu an 7+3 belalım hayirlisi

Bende nerdeyse on gündür kırmızı kanamayla uğraşıyorum hemde pihtili her gittiğimde bebeğe bir şey mi oldu korkusu beni mahfediyor şu an 7+3 belalım hayirlisi
En son ne zaman gittiniz kontrole bebis iyi mi? İlaç vermedi mi?
Ben progestan dex ve progestan kullanıyorum 5 gün atayla proluton kullanıyorum

Kızlar selam

Kanama yüzünden hastanede yattım 4 gün. Progestan kullanıyorum kanamam 9.haftada oldu şuan 16.haftadayım hala ilacı kullanıyorum. Çok şükür sağlıklı bebeğim

Evet her gün kalp atışına baktılar sabah akşam progestan hap olarak verdiler okadar
Bana doktorum istersen yatış verelim dedi. Ne yapacağız her gün bebeğe bakılacak mı sorun varsa müdahale edilecek mi dedim yok her gün bakılmaz ilaçlarını düzenli kullanırsın kanama birden şiddetlenirse orda müdahale ederiz dediler.
Bende evde kalmayı tercih ettim ilaçları düzenli alıyorum bekliyorum ama kırmızı kanama korkutuyor

Bana doktorum istersen yatış verelim dedi. Ne yapacağız her gün bebeğe bakılacak mı sorun varsa müdahale edilecek mi dedim yok her gün bakılmaz ilaçlarını düzenli kullanırsın kanama birden şiddetlenirse orda müdahale ederiz dediler.
Bende evde kalmayı tercih ettim ilaçları düzenli alıyorum bekliyorum ama kırmızı kanama korkutuyor
Mümkün olduğunca hiç kalkmayın. Doktor bana taburcu olduktan sonra 10 gün yatak istirahati verdi çalıştığım için. Hiç kalkma yerinden bir şeye uzanma cinsel ilişki de yasak dedi.

Kızlar selam

Kaçıncı haftandasın canım geçmiş olsun öncelikle stres yapma bence herşeyin başı stres

Ben de bu pazar sabahı gittim kanama sebebiyle hastaneye yatış yaptılar bir gece kaldım bana proluton iğne vuruldu gider gitmez ilaçlarımı aynen kullanmaya devam ettim zaten progesteron kullanıyordum. Kolumda damar yolu vardı acil bir durumda müdahale edebilsinler diye. Ultrason kontrolü yapıldı iki gün. İlginç kısmı rahimde kanama alanı görülmedi üç kez ultrasona girdim ki biri detaylı ultrasondu. Dün akşam kendi isteğimle çıktım hastaneden. Hem istirahati takip etmek (WC harici kalkmam yasaktı) acil bir durumda müdahale edebilmek için hem de Allah korusun düşük vs durumunda örnek almaları gerekebiliyormuş o yüzden bana sürekli tuvaletimi sürgüye yapmamı söylemişlerdi.

Ben de bu pazar sabahı gittim kanama sebebiyle hastaneye yatış yaptılar bir gece kaldım bana proluton iğne vuruldu gider gitmez ilaçlarımı aynen kullanmaya devam ettim zaten progesteron kullanıyordum. Kolumda damar yolu vardı acil bir durumda müdahale edebilsinler diye. Ultrason kontrolü yapıldı iki gün. İlginç kısmı rahimde kanama alanı görülmedi üç kez ultrasona girdim ki biri detaylı ultrasondu. Dün akşam kendi isteğimle çıktım hastaneden. Hem istirahati takip etmek (WC harici kalkmam yasaktı) acil bir durumda müdahale edebilmek için hem de Allah korusun düşük vs durumunda örnek almaları gerekebiliyormuş o yüzden bana sürekli tuvaletimi sürgüye yapmamı söylemişlerdi.
Ben bugün tuvaletimi yaparken duphalac kullanmama rağmen azıcık zorlandım. Kanama yoğun geldi sonra hep yattım

Bana da kanama alanın keseden büyük düşer kanaman artacak progestani bırak istersen demişlerdi ama başka doktora gittim sonucta kalp atışı var nasıl birşey yapmadan beklerim o doktor serum baglatti ve ikinci kanama alanimin ikinci bir kese olduğunu söyledi progestan iğne vuruluyorum dört gündür şükür kanamam geçti dun akşamdan beri tertemiz, bol dinlendim hep yatıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum bebeğim de sağlıklı bı sıkıntı yok ama diğer kesenin durumu belirsiz henüz persembe tekrar gideceğim bakalım inşallah sıkıntısız atlatabiliriz bu surecleri

Back