Selamlar, sizi çok iyi anlıyorum şuan aklınıza kötü şeyler gelebilir zorlu bir süreç yaşıyosunuz. Öncelikle zor biliyorum ama olumlu düşünmeye çalışın.
Yaşadıklarımı burada yazmıştım tıklayın.
Çok büyük kanamalar yaşamıştım ilk büyük kanama tam olarak 12. Haftada başlamıştı Hastanede 15 gün kaldıktan sonra 2 ay kadar evde kıpırdamadan sadece yatak ve tuvalet arası yaşadım diyebilirim. Hiçbir şeye halim yoktu bir bardak suyu bile alırken zorlanıyordum.
Gerçekten çok araştırdım eğer bebekte herhangi bir genetik kusur vs yoksa kanama alanı olsa bile vücudunuz bebeğinizi emin olun tutmak için uğraşıyor. Vücutlarımız üremek için elinden geleni yapıyor.
Herkesin hamileliği aynı olmadığı için bazılarında hamilelik sonuna kadar kanama görülebiliyor.
Kanama alanı 18-20. haftalar gibi kahverengi gelerek yok oldu. Azala azala durdu. Kanama alanını birden bire bile durabilir(vücudunuz o kanı bile değerlendirir.)
Ayrıca koyu renkli kan olması kanın taze olmadığının işaretidir, taze kan gelmediği için kahverengi kan da iyi bir şeydir.
Bu arada doktorun önerdiği multi vitamin ve progesteron kullandım ve dinlendim.
Hiçbir ev işi, ağır kaldırma vs yapmadım.
Cinsel ilişki kesinlikle yasak.
Bunun ilacı sadece dinlenmek.
Uzanın dinlenin, İlaçlarınızı kullanın,
kendinizizi rahatlatın, aklınızı başka şeylerle doldurmaya çalışın, internette yazan olumsuz deneyimleri okumayın, çünkü sadece olumsuzlar yazılı oluyor genellikle.
İsteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.