- 1 Aralık 2011
- 3.603
- 5.564
- 358
- 36
Kızlar merhaba. Kafama takılan bir soruyu belki fikri olan vardır diye size sormak istiyorum. Benim 2 gün önce çok küçük bir miktar siyaha yakın kahve bir lekelenmem oldu ip kalınlığında 1-1.5 cm biseydi. Sonrasında çok açık kahve akıntılar şeklinde devam etti ama onlarında miktarı azdı. Benim içime sinmedigi için doktora gittim ve kanama olmuş rahimde birikmiş büyük bir risk yok ama düşük riski var dedi. Kendimi fazla yormamam gerektiği ve çoğunlukla uzanmam gerektiği dışında başka bir tavsiyede bulunmadı hatta haftasonu uçağa bineceğim ona bile engel görmedi binebilirsin dedi. Ama gelin görün ki cinsel ilişki için bişey demedi bizde sormadik. Zaten bayadir eşimin iş yogunlugu sebebiyle birşey yasayamiyoruz. Pazartesi de tüm yazı orda geçirmek üzere kayınvalideme gidicez ve takdir edersiniz ki orda da bu tarz şeyleri diledigimiz gibi yaşamak imkansız gibi bişey olcak. Doktorun dediğine göre bu kadar düşük bir risk varken ilişki risk teşkil eder mi sizce? Bu arada dün akşam itibariyle progestana başladım.