Gebeliğe Hazırlık Kanama alanı olup düşük yapanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah eder tabiki de, ne güzel ki hamile kalabiliyorsun hamd olsun...
Aynen buna da sükür ilk düşük yaptığımda bir akraba dedı kı keşke benım gelın de hamıle kalabılse de düşük yapsa sen en azından hamıle kalabiliyorsun dedı haklı buna da şükür

Tüp bebek hastasıyım. Bugün tam 6.haftam. kalbini gördük duyduk. Ama tam kesenin altında kanama alano var. Çok korkuyorum
Canım keseden büyük mü küçük mü benım kese 11 mm di kanama alanı 14 mm sebebı bu muydu BIlmıyorum ama doktor bana cok rısklı demişti dua et ve kendıne cok dıkkat et

Canım keseden büyük mü küçük mü benım kese 11 mm di kanama alanı 14 mm sebebı bu muydu BIlmıyorum ama doktor bana cok rısklı demişti dua et ve kendıne cok dıkkat et
Kanama alanı bebekten büyük ama keseden küçük.. bebek 4mm kanama alanı 6mm gibi.

Karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor. Vajinal kanama yok ama ultrasyondan gözüktü kanama alanı progesterpn verdi

Kanama alanı bebekten büyük ama keseden küçük.. bebek 4mm kanama alanı 6mm gibi.
Yanı inşallah Allah korur ama sen yıne de dikkatli ol benımkı öyle oldu dıye seninki de öyle olacak diye bir sey yok kanama alanı olupta dogum yapan cok insan var

Karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor. Vajinal kanama yok ama ultrasyondan gözüktü kanama alanı progesterpn verdi
Bende progestan kullanmıştım canım nasibi varsa bir sey olmaz inşallah Allah korur

73 gün olmadığım oluyor bazen ,5 gün gecikti diye dünyayı yıkmaya olayı abartıp apandist doktorlarına kadar gitmeye gerek yok yani ben de 32. Gündeyim yani ağrım benim de var da kadınım işte diyip geçiyorum

Kanama alanı işaretlenmiş yerin alt kısmındaki koyu alan. Sizinde böyle miydi. Çok huzursuzum tüp bebekle olmuştu çok acışar çektim. İnşallah sağlıklıdır

Ağrınız olmuş muydu sizin de. Kanama alanı gördükten sonra
Ben hamılelık agrısı dısında bır agrı hissetmedim zaten 7 haftalıkken kalbı durmus ama ben 9 haftalık biliyordum kontrole gittiğimde bebegımın kalbinin durduğunu öğrendim 2 hafta boyunca içimde ölü olarak kalmış

Çok geçmiş olsun canım. İnşalalh tez zamanda sağlıklı bebeğin olur senin de .. yüzünüz gülsün tüm kalbimle diliyorum

Çok geçmiş olsun canım. İnşalalh tez zamanda sağlıklı bebeğin olur senin de .. yüzünüz gülsün tüm kalbimle diliyorum
Amin cok sag ol canım benim ınsallah rabbım bebegını sana bağışlar adın ne sana namazda dua edeyim

Canım çok geçmiş olsun bende 19 Haziran'da kürtaj olmak zorunda kaldım aynı senin gibiydim 6. haftada kalp atışını gördük doktor bayramdan sonra gel dinleyelim demişti 17 haziranda kontrole gittim 9+2 dik doktor kalp atışının olmadığını söyledi alttan baktı yine yok kalp durmuş sonra dogumevine riskli gebeliğe gittim orada aslında bebeğimi ikizi olduğunu kanama alanlarının olduğunu söyledi kese bozulmaya başlamış dedi ve 13 Haziran'da da az bişey kahverengi leke gelmişti ben Ogün bişey olduğunu düşünmüştüm ama aslında bebeğim yaklaşık 3,5 hafta icimde ölü kalmış Allah yasatmasin bidaha kimseye patoloji sonucu da bugün çıkmış yarın gidip alcam

Doktor bana da belkı ıkızdır bırı tutunamamıştır ondan kanama alanı olmuştur dedı ikiz olsa patoloji de cıkar mıydı

Eki Görüntüle 2287955
Kanama alanı işaretlenmiş yerin alt kısmındaki koyu alan. Sizinde böyle miydi. Çok huzursuzum tüp bebekle olmuştu çok acışar çektim. İnşallah sağlıklıdır
Canım seninki kese içinde sanırım benımkı kesenin dışındaydı yanı kese ıcınde oldugunda daha rısklı dıye duydum ama yıne de Allah bılır cnm üzülme

Eki Görüntüle 2287955
Benım kı kese dışındaydı kese içi temizdi ama seninki galıba bebegın oldugu kesede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…