Gebeliğe Hazırlık Kanama alanı olup düşük yapanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Merhaba kızlar öncelikle söyle anlatayım ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ve doktor bana ilk keseye gördüğünde riskli demişti ve progestan yazmıştı kalbini dinlemek için 7 haftalıkken gıtrıgımde kalp atisi duyuldu ama kese arkasında büyük bir kanama alanı oldugunu söyledi doktor keseden cok daha büyük ve zaten kalbı attıktan 1 gun sonra da kalbı durdu bebegımın ve dısarıya kan akmadıgı için ben 9. Haftada kontrole gıtrıgımde öğrendım 2 hafta boyunca içimde ölü olarak kalmış bebeğim ve o gun kürtaj oldum böyle bir şey yasayan var mı yanı o kanama alanı mı sebeb olmuştur en azından sebeb buysa bıraz İcim rahatlıycak cünkü sebeb başka bir seyse ikinci hamılelıgınde de aynı şeyi yasama ihtimalim var ve bu düşünce beni çok üzüyor

Büyük ihtimal kanama alaniymiş. Doktor daha iyi bilir tabi. İlk düşüğünüz mü? Sagliikli olmadigi icin zaten kanama olusuyor diyebiliriz. Tabi doktor degilim yalniz kanama alani ile ilgili aklinizda bir sorun varsa doktorunuza soyleyin. Hsg rahim filmi filan cektirir kafaniz rahatlar. İnsallah saglikla isteyen herkes kucagina alir

Evet ilk düşüğümdü doktor kanama alanı cok büyük düşük riskin var demişti keseden daha büyükmüş eger sebebi buysa gercekten içim rahatlıycak en azından ıkıncı gebelıkte böyle bir şey yasamama ihtimalim var

Yasiniz kac. Bu yola cikmisken ertelemeyin. Biz gec yaşda başladik pismanim. İyi bir doktorla devam edin. Su an goruntuleme secenekleri ve testler ilerledi.

Kalp durması kanama alanı sanmam ıstersen pıhtılasma ve genetık baktır cnm gecmıs olsun

Kızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın

Canım Allah yardımcın olsun eger gec döllenme olduysa belkı gec cıkabılır ama yinede BIlmıyorum biraz daha bekle adet gelmezse kan ver hayırlısı olsun cnm senın için

Yasiniz genc daha ama bu yolda sure onemli. Yola cikmisken devam edin. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

bana da doktor kanama gördüğünü ama önemsiz olduğunu , progestan kullanmam gerektiğini söyledi gönderdi. Bende doktor güvensizliğinden 9.haftada kanama gelince kürtaj oldum. Çok üzücüydü. Haziranda tekrardan başladık çalışmalara yeniden bebiş bekliyoruz bakalım ne zaman tutacak Allah bir daha yaşatmasın ya. Doktorun söylediği sağlıksızdı ve vücudun bunu kabul etmediğini ,attığını söyledi , duphaston kullanmama rağmen başıma bu geldi. Allah diğer kardeşlerine sağlıklı uzun ömürler versin.

Amin acaba sebeb bu muydu hep sebebin bu olmasını istiyorum en azından ıkıncı gebelıkte böyle bir şey olmazsa belki düşük olmaz ya genetıksel bir seyse pıhtılaşma varsa dıye cok korkuyorum

Çok geçmiş olsun umarım yeniden sağlıklı bir şekilde hemen hamile kalırsınız benimde kanama alanım var çok üzülüyorum o aradaki 2 hafta boyunca hiç ağrınız krampınız olmadımı? Hiç belirti yaşamadınız mı?

Hıc bır sey farketmedım 9 haftalıkken öğrendım ama şoyle benım kanama alanım büyüktü keseden daha büyüktü belkı o bebeğe baskı yaptı ve kalbı durdu sizin kanama alanı ne kadar inşallah bır sey olmaz canım dedıgım gıbı sebeb kanama alanı mı onu bile bılmıyorum

2.5 cm miş görüntüsü kesenin çeyreği kadar görünüyor ama 3 hafta oldu ne büyüdü ne küçüldü dün adet sancısı gibi sancım oldu onun için sordum belirti yaşadınızmı diye.. tşk ededim cvbınız için

Yanı ben normal gebelık belırtılerı yasyodum anlamadım sadece bulantım azaldı kusmam olmadı yanı bebek içimde ölünce gebelık belırtılerım azaldı ama benım kanama alanı keseden büyüktü bilmiyorum belkı sebeb buydu

Bence hiç vesvese yapma canım. Herşeyi Allah kararlaştırıyor. Herkese göre değişir. İkincisi öyle olmaz neden olsun ki, Benim işyerindeki arkadaşımın da kese arkasında kanaması vardı hatta kesesi bile bozuktu muz şeklindeydi ve 1 hafta boyunca kanaması oldu. Şuanda 24.haftada o kadar kanamaya hamileliği devam ediyor. Yani rızkı varsa Allah yoktan var ediyor. Bende ilk gebeliğim alındı, ikincisi sağlıklı oldu doğum yaptım üçüncüsü yine alındı. Şimdi bende tekrar 2.çocuk için uğraşıyorum ve inan hiç kafama takmıyorum. Olacaksa oluyor...

Öyle canım su n yenı ya acım ondan dolayı bu yasadıklarım canım ma zamanla geçer inşallah rabbım senın gıbı bana 1 tane de olsa nasıp eder

Ablam da kanama alanı vardı düşük sebebi demişti doktor çok uzun tedavi gördü düşmesin diye 6 aya kadar riskli sürdü hamileliği. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah en kısa zamanda.

Ablam da kanama alanı vardı düşük sebebi demişti doktor çok uzun tedavi gördü düşmesin diye 6 aya kadar riskli sürdü hamileliği. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
Belkı de sebeb oydu bazılarının kanama alanı o kadar buyuk olmuyor benimkisi keseden baya büyüktü bana doktor keseyı gördüğünde riskli demişti zaten eger sebeb buysa biraz içim rahatlıyacak çünkü farklı bir sebeb varsa yıne tekrarlayabılır ama tek sebeb buysa belkı ıkıncı gebelıkte bır sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…