- 28 Haziran 2019
- 5
- 3
- 6
- 34
Bana bı tanesinin hiç gelişmediğini nokta kadar olduğunu söyledi kürtajdan çıktıktan sonra doktora sormuştum kürtajda belli olmaz dedi ama patoloji de belli olur mu bilmiyorum 6+1 de durmuştu bebegimin kalbi.. kalp atışını gördüğümüz günün ertesi günü durmuşDoktor bana da belkı ıkızdır bırı tutunamamıştır ondan kanama alanı olmuştur dedı ikiz olsa patoloji de cıkar mıydı
Anladım canım benımkı de 7+1 de kalp atışından bır gun sonra rızıkları yokmuş cnm nasıplerı yokmuş inşallah öbür dünyada bızım sefaatcimiz olurlarBana bı tanesinin hiç gelişmediğini nokta kadar olduğunu söyledi kürtajdan çıktıktan sonra doktora sormuştum kürtajda belli olmaz dedi ama patoloji de belli olur mu bilmiyorum 6+1 de durmuştu bebegimin kalbi.. kalp atışını gördüğümüz günün ertesi günü durmuş
Amin inşallah canımAnladım canım benımkı de 7+1 de kalp atışından bır gun sonra rızıkları yokmuş cnm nasıplerı yokmuş inşallah öbür dünyada bızım sefaatcimiz olurlar
Benım ilk olacaktı aslında sen sanslısın yıne de sükret canım en azından bebeğinı kaybettikten sonra sarılabılecegın bır evladın var benim o da yoktu bende hayallerimdeki rüyalarımdakı bebegıme sarıldımAmin inşallah canımAllah zamanı geldiğinde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benim bı tane kızım var bu olsaydı ikinci olacaktı çok istemiştim ama nasip değilmiş
Ben de her gece görüyorumBenım ilk olacaktı aslında sen sanslısın yıne de sükret canım en azından bebeğinı kaybettikten sonra sarılabılecegın bır evladın var benim o da yoktu bende hayallerimdeki rüyalarımdakı bebegıme sarıldım
Kese dışı içi neresi hiç bilmiyorum ki. Kaç tane kese var. Fotodaki koyu yerde kanama. Kese içimi oluyorCanım seninki kese içinde sanırım benımkı kesenin dışındaydı yanı kese ıcınde oldugunda daha rısklı dıye duydum ama yıne de Allah bılır cnm üzülme
Bana kese içi gibi geldi doktorunuz söylemedi mi sızeKese dışı içi neresi hiç bilmiyorum ki. Kaç tane kese var. Fotodaki koyu yerde kanama. Kese içimi oluyor
Canım yerlesme kanaması olabilir kan verMerhaba yardımcı olabilir misiniz? Benim adetten önce göğüs hassasiyetim başladı hamileyim sandim ama hastalandım. Ilk 2 gün kanamam oldu şuan 4.gundeyim kahve lekelenmeler var hala göğüslerim agriyo ve çok aciyo dokunamıyorum yatamıyorum. Küçük bi ilçedeyim şuan tahlilde veremedim pazartesiye kaldı neden olabilir normal mi bu durum bilen yaşayan var mı?
İnşâllah sen kaybetmezsin canım bebeğiniBen de her gece görüyorum
Söylemedi benim de aklıma sormk gelmediBana kese içi gibi geldi doktorunuz söylemedi mi sıze
Canım yanı benım gördüğüm kese içi gibi ve kese içi kanama da biraz durum daha riskli yine sen doktoruna tam olarak sorSöylemedi benim de aklıma sormk gelmedi
Ama ilk iki gün adet gibi kanamam oldu mümkün müCanım yerlesme kanaması olabilir kan ver
Valla canım bu tarz yasayan seyler var hatta 9 ay boyunca adet goren bıle var o yuzden her sey mümkünAma ilk iki gün adet gibi kanamam oldu mümkün mü
Umarım öyledirValla canım bu tarz yasayan seyler var hatta 9 ay boyunca adet goren bıle var o yuzden her sey mümkün
73 gün olmadığım oluyor bazen ,5 gün gecikti diye dünyayı yıkmaya olayı abartıp apandist doktorlarına kadar gitmeye gerek yok yaniben de 32. Gündeyim yani ağrım benim de var da kadınım işte diyip geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?