Gebeliğe Hazırlık Kanama alanı olup düşük yapanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor bana da belkı ıkızdır bırı tutunamamıştır ondan kanama alanı olmuştur dedı ikiz olsa patoloji de cıkar mıydı
Bana bı tanesinin hiç gelişmediğini nokta kadar olduğunu söyledi kürtajdan çıktıktan sonra doktora sormuştum kürtajda belli olmaz dedi ama patoloji de belli olur mu bilmiyorum 6+1 de durmuştu bebegimin kalbi.. kalp atışını gördüğümüz günün ertesi günü durmuş

Anladım canım benımkı de 7+1 de kalp atışından bır gun sonra rızıkları yokmuş cnm nasıplerı yokmuş inşallah öbür dünyada bızım sefaatcimiz olurlar

Anladım canım benımkı de 7+1 de kalp atışından bır gun sonra rızıkları yokmuş cnm nasıplerı yokmuş inşallah öbür dünyada bızım sefaatcimiz olurlar
Amin inşallah canım Allah zamanı geldiğinde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benim bı tane kızım var bu olsaydı ikinci olacaktı çok istemiştim ama nasip değilmiş

Amin inşallah canım Allah zamanı geldiğinde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benim bı tane kızım var bu olsaydı ikinci olacaktı çok istemiştim ama nasip değilmiş
Benım ilk olacaktı aslında sen sanslısın yıne de sükret canım en azından bebeğinı kaybettikten sonra sarılabılecegın bır evladın var benim o da yoktu bende hayallerimdeki rüyalarımdakı bebegıme sarıldım

Ben de her gece görüyorum

Canım seninki kese içinde sanırım benımkı kesenin dışındaydı yanı kese ıcınde oldugunda daha rısklı dıye duydum ama yıne de Allah bılır cnm üzülme
Kese dışı içi neresi hiç bilmiyorum ki. Kaç tane kese var. Fotodaki koyu yerde kanama. Kese içimi oluyor

Merhaba yardımcı olabilir misiniz? Benim adetten önce göğüs hassasiyetim başladı hamileyim sandim ama hastalandım. Ilk 2 gün kanamam oldu şuan 4.gundeyim kahve lekelenmeler var hala göğüslerim agriyo ve çok aciyo dokunamıyorum yatamıyorum. Küçük bi ilçedeyim şuan tahlilde veremedim pazartesiye kaldı neden olabilir normal mi bu durum bilen yaşayan var mı?

Kese dışı içi neresi hiç bilmiyorum ki. Kaç tane kese var. Fotodaki koyu yerde kanama. Kese içimi oluyor
Bana kese içi gibi geldi doktorunuz söylemedi mi sıze

Canım yerlesme kanaması olabilir kan ver

Söylemedi benim de aklıma sormk gelmedi
Canım yanı benım gördüğüm kese içi gibi ve kese içi kanama da biraz durum daha riskli yine sen doktoruna tam olarak sor

Öncelikle uslubünu bil dengesiz dengesiz konuşmaya gerek yok sende terbiye olmadığı gibi zeka da yok galiba apandisit doktoru diye bir şey varmı yoksa olmayan zekanla sen mi ürettim bunu??? Doktorun önizlemi apandisit olduğu için gayet tabi olarak tomografi istedi. Ve benim reglm 10 senedir 1 kere dahi gecikmedi senin ki normal değilse ben ne yapabilirim. İnsan gibi tedirgin olduğumuzda burada birşeyler paylaşıp fikir alabiliriz bu platformda bunun için zaten. Az bilip çok bilmiş edalarıyla çok yanılan lakayt insanlardan nefret ederim. Ve bu tip insanlarda gayet iticidir zaten anlatabilmişimdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…