kanama alanı bakar mısınız

Manisa4545

Dünya hassas kalpler için bir cehennem gibidir.
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2022
403
268
2 kez kürtaj oldum bebeklerin kalbi durduğu için bu 3 gebeliğim ikizdi sonuç aynı pıhtılaşma var dediler iğne olsan bişey olmaz dediler kan sulandırıcı iğne de kullandım ama fayda etmedi yine hüsran. Bütün gebeliklerde ilk haftadan kürtaja kadar hep kesenin yanında kanama alanları olurdu Protestan da kulandım fitil olarak da ağız yoluyla da şuan ki gebeliğimde de öyle doktor büyük bir kanama alanı olduğunu söylemişti içimde yara varmış gibi ağrılar olurdu neden oluyor bu kanama bu yüzden mi de bebekler gelişmiyor doktorlar bişey demiyor nerden araştırsam elimde kalıyor doktorlar bilmiyoruz diyor kayıplar için bilmiyoruz diyorlar ne yapmam lazım başka ne testler yapmam gereken bir çok test yaptım ama sorun yok sorun yok diyorlar çok yoruldum artık

Son düzenleme:
2 kez kürtaj oldum bebeklerin kalbi durduğu için bu 3 gebeliğim ikizdi sonuç aynı pıhtılaşma var dediler iğne olsan bişey olmaz dediler kan sulandırıcı iğne de kullandım ama fayda etmedi yine hüsran. Bütün gebeliklerde ilk haftadan kürtaja kadar hep kesenin yanında kanama alanları olurdu Protestan da kulandım fitil olarak da ağız yoluyla da şuan ki gebeliğimde de öyle doktor büyük bir kanama alanı olduğunu söylemişti içimde yara varmış gibi ağrılar olurdu neden oluyor bu kanama bu yüzden mi de bebekler gelişmiyor doktorlar bişey demiyor nerden araştırsam elimde kalıyor doktorlar bilmiyoruz diyor kayıplar için bilmiyoruz diyorlar ne yapmam lazım başka ne testler yapmam gereken bir çok test yaptım ama sorun yok sorun yok diyorlar çok yoruldum artık
??

Öncelikle hemşerimsin bende Manisalıyim rabbim kayiplarin için ahirette cennette kavuşmak nasip etsin inşallah bir çok test yaptırıyorlar ama sorununda belli sanırım pıhtılaşma titiz bir doktor büküp sürecine deva etmeni öneririm

Öncelikle hemşerimsin bende Manisalıyim rabbim kayiplarin için ahirette cennette kavuşmak nasip etsin inşallah bir çok test yaptırıyorlar ama sorununda belli sanırım pıhtılaşma titiz bir doktor büküp sürecine deva etmeni öneririm
Doktor bulamıyorum en son bir tanesiyle kavga ettim ağlayarak çıktım içerden alay eder gibi konuşuyor verdiğiniz doz yetersiz olabilir mi dedim başka doktor yüksek doz verseydi sana yaşatsaydı bebeğini dedi çok üzüldüm böyle deyince karşılık verdim bir şey soruyorsun tersliyorlar

Doktor bulamıyorum en son bir tanesiyle kavga ettim ağlayarak çıktım içerden alay eder gibi konuşuyor verdiğiniz doz yetersiz olabilir mi dedim başka doktor yüksek doz verseydi sana yaşatsaydı bebeğini dedi çok üzüldüm böyle deyince karşılık verdim bir şey soruyorsun tersliyorlar
Çok geçmiş olsun canım oncelıkle bir araştırma hastanesine gıdıp baktırmalısın kendıne ondan sonra gebelıgı düşün doktorlar bazen çok acımasız olabılıyor inşallah düzelirsin Allah kımsenın kucağını boş bırakmaz inşallah

Çok geçmiş olsun canım oncelıkle bir araştırma hastanesine gıdıp baktırmalısın kendıne ondan sonra gebelıgı düşün doktorlar bazen çok acımasız olabılıyor inşallah düzelirsin Allah kımsenın kucağını boş bırakmaz inşallah
İkinci kürtajdan sonra gittim test falan verdim orda şimdi devlette ki doktor orda kürtaj ol diyor bebeği araştırırlar diyorlar rahminde bir sorun yok rahim filmi de çekmiştim özelde sadece kan pıhtılaşması var sorun olarak

bende düşük yaptım özelde kürtaj oldum ve bebek gelısmedıgı ıcın pazartesi gıdıp neyden düşük yaptığımı ogrenıcem siz düşük yapmadınızmı anlayamadım tam

bende düşük yaptım özelde kürtaj oldum ve bebek gelısmedıgı ıcın pazartesi gıdıp neyden düşük yaptığımı ogrenıcem siz düşük yapmadınızmı anlayamadım tam
Hayır kanamam oluyordu ama düşük olmuyordu bebeklerim kalbi duruyordu 7 hafta kürtaj oldum bide da de 9 hafta da şimdi de 10 haftadayım kürtaj olacam düşük belirtiniz nasıldı galiba benim şuan düşük belirtim var gibi hissediyorum

Hayır kanamam oluyordu ama düşük olmuyordu bebeklerim kalbi duruyordu 7 hafta kürtaj oldum bide da de 9 hafta da şimdi de 10 haftadayım kürtaj olacam düşük belirtiniz nasıldı galiba benim şuan düşük belirtim var gibi hissediyorum
Benim Hiç belirtim yoktu 8.haftada durmus kalbi 13.haftada minik bı lekelnmeyle gittim acile kalbi durmuştu ertesi güne tahliller ve kürtaj günü verildi ertesi güne kadar yoğun kanama sancı çektim ve öyle ödem yaptım öyle sistim ki sanki 9aylik hamileydim karnım taş gibiydi, sonuç temizdi bir şey yoktu üzerine tekrardan hamile kaldım iki adet sonra bu sefer de 4.haftadn 12.haftaya kadar kanama ve lekeyle uğraştım bı doktor kanama alanin kesenin üç katından büyük düşecek uğraşma dedi 6 7.haftada, progestani bırak gerekmez dedi kalbi atıyor olmesini mi bekleyeyim dedim başka doktora gittim o kanama alanının ikinci bir kese olduğunu gelismedigini bu kanamaya sebep oldugunu söyledi serum yaptı iğne verdi beş gün kullandım progestana da devam ettim 12.haftadan sonra şükür leke de kalmadi 14.haftaya girdik bebeğim sağlıklı, bundan sonra nasıl oluruz bilemem en azından doktor elinden geleni yaptı diyeblirim, uzattım özür dilerim anlatmak istedigim şey vicdanlı bir doktorun her şeyi degistirebilecegi, üzüldüm kayıplarına, umarım bundan sonra daha iyi birileriyle karsilasirsin ve güzel bir gebelik geçirip sağlıcakla kavusursun, dualarım seninle ❣️

Yorumunuz ve iyi dilekleriniz çok teşekkür ederim ama 4 kez tekrar hamile kalıp aynı acıları çekmek istemiyorum umudum yok artık benim

Pıhtılaşma dışında eşinizin ve sizin genetik testleriniz yapıldı mı acaba

Yorumunuz ve iyi dilekleriniz çok teşekkür ederim ama 4 kez tekrar hamile kalıp aynı acıları çekmek istemiyorum umudum yok artık benim
Umutsuz olmayın vakti vardır inşallah sağlıcakla olur, ben de tuvalete giderken korkuyorum birşey olacak mı diye ağrım olsa normal biliyorum korkudan elim ayağım dolaşıyor, sizi biraz anlayabilirim ama umutsuz da yaşayamayız ki, siz iyi vicdanlı bı doktor bulun, biraz dinlenin şimdi vücudunuz toparlansin bıkac ay geçsin yapılması gerekli tahlillerinizi yaptırın güzel beslenin sıfırdan temiz bir şekilde başlayın olumsuz düşünmeyin her şey güzel olur inşallah ❣️

Düşük belırtım az lekem olmaya başladı hıcbırsey yokken normal dediler sonra Altan üstten muayene edıldı kalbı duyulmadı dedi eve geldim yoğun bir kaşık ve bel ağrısı olustu lavaboya gıttım ve büyük parçalar gelmeye basladı hastaneye gittiğimde düşük yaptığımı ve dırek kürtaja alındım

Merhaba canım geçmiş olsun, bnde de pıhtılaşma var o yüzden iğne oluyorum ama maalesef benim fe üç düşüğüm oldu, kürtajla alındı. Şimdi de 6+4 yine gebelik bar bu gün doktora gittik yolk sac kesesi yok, kese yanında kanama alanı var benden beta hcg ve progesteran istedi yarın, ptesi de kontrolüm var. Test konusunda aklına gelebilecek her şeyi yaptırdık biz. Genetik, hormon vs rahim filmi çekildi eşimin değerlere bakıldı bana tek dediği perinatoloğumun stres hayatında olmayacak. Sen de gönlünü ferah tur stres yapma. Rızkı varsa zaten kimse engel olamaz. Allah isteyen herkese en sağlıklısından hayırlısıyla nasip etsin inşAllah🤲🏻

Merhaba canım geçmiş olsun, bnde de pıhtılaşma var o yüzden iğne oluyorum ama maalesef benim fe üç düşüğüm oldu, kürtajla alındı. Şimdi de 6+4 yine gebelik bar bu gün doktora gittik yolk sac kesesi yok, kese yanında kanama alanı var benden beta hcg ve progesteran istedi yarın, ptesi de kontrolüm var. Test konusunda aklına gelebilecek her şeyi yaptırdık biz. Genetik, hormon vs rahim filmi çekildi eşimin değerlere bakıldı bana tek dediği perinatoloğumun stres hayatında olmayacak. Sen de gönlünü ferah tur stres yapma. Rızkı varsa zaten kimse engel olamaz. Allah isteyen herkese en sağlıklısından hayırlısıyla nasip etsin inşAllah🤲🏻
Sana da geçmiş olsun canım sen iğneyi kaçlık doz kullandın test sonuçların

Çok geçmiş olsun canım doktorlar ne dedi niye olmuş yine
Doktorun söylediği bebekte problem var ki vücut sonlandırıyor dedi. Mtfhr1298c homozigot diğerlerinde sıkıntı yok canım. Bu genler de zaten %10 oranında etkiliyormuş direk düşükle bağlantısı old düşünülmüyor ama tedbiren iğne veriliyor diyebiliyorum. Bu konuda baya araştırma yaptık makale okuduk. Gönlünü ferah tut çok takılma hayırlısını isteyelim hayırlısı olsun🤲🏻🤲🏻🤲🏻

X