Kanal Tedavisi

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Merhaba Kızlar. Bugün 4,5 saat önce kanal tedavisi yaptirdim. İlk başta çok korktum ama cook da ağrılı değildi . Ama su an uyuşukluk yeni yeni gidiyor ve ağrı başlıyor bide hafif hafif parçalar kopuyor gibi o dizinden beyazimsi Neden acaba? Ha bide biliyorsanız kaç saat sonra yemek yemem lazım. ? Bunları hiç soramadim çünkü o an uyuşuk bir şekilde unuttum.

Geçmiş olsun canım bi daha randevu verdi mi yoksa dolguyi da yapıp bitirdi mi dolgu parçalarıdır ağzına gelen endiselenme 2 saat bişey yeme uyusuklugun geçsin bide o tarafında çiğneme 1 hafta kadar

Kanaldan sonra ağrı olabilir drunuz ağrı kesici önerebilirdi. Dökülen ufak parçalar geçici dolgunun döküntüleri. Kanal tedavili dişinizin olduğu tarafla sert birseyler yememeye çalışın. Uyuşukluk geçince yemeye başlayabilirsiniz. Üstüne basınca ağrınızda olabilir. Sonuçta tedaviniz daha bitmedi. Ama ağrınız şiddetlenirse doktorunuza başvurun.

Yani bu dizindeki beyaz şey geçici dolgumu oluyor? Evet verdi randevu bir daha ama ne icin hiç söylemedi . Acaba kalıcı dolguyu ozaman mi yapacak 4,5saat geçti ama ufacık birşey yesem ağrı şiddetli oluyor

Geçmiş olsun canım bi daha randevu verdi mi yoksa dolguyi da yapıp bitirdi mi dolgu parçalarıdır ağzına gelen endiselenme 2 saat bişey yeme uyusuklugun geçsin bide o tarafında çiğneme 1 hafta kadar
Evet randevu verdi . Ama ne icin bilemiyorum agridan uyusukkuktan hiç bişey soramadim doğrusu Ağzıma parçalar gelince korktum dolgu olmadı diye. Aklıma takılan başka biseyde bu acaba kalıcı mi yoksa geçici olarak mi yaptı bilemiyorum

4 saat hiç bişey yeyip içilmez diye biliyorum. 4 saatten sonra da ne çok sıcak ne çok soğuk, işlem görmüş taraf kullanılmadna hafif bişeyler yiyebilirsin. çorba gibi. gerek görürsen ağrı kesici alabilirsin, normalde doktorun yazması lazımdı hatta.

Bence geçici yapmış gibi çünkü normalde de kanal seans li yapılır simdı ilaç koymuş geçici ile kapatmıştir. 2. Seansta kanalını dolduracak ve daimi dolgu yapacak canım. Muhtemelen enfeksiyinluymis dişin o yüzden ilaç koymuş seans yapmış yani ağrı kesici alabilirsin dedigim gibi o tarafında çiğneme yapma tekrardan geçmiş olsun

Aynen canım antibiyotik kullandi ama disim enfeksiyonlu demişti. Coook teşekkürler

Yani bu dizindeki beyaz şey geçici dolgumu oluyor? Evet verdi randevu bir daha ama ne icin hiç söylemedi . Acaba kalıcı dolguyu ozaman mi yapacak 4,5saat geçti ama ufacık birşey yesem ağrı şiddetli oluyor

evet kalıcı dolguyu yapacak o zaman.
iki saat içinde uyuşukluğun büyük kısmı geçer.
beyaz parçalar dolgular.
o tarafınızla değil diğer tarafınızla yiyin.
ağrı olması çok normal ilk üç gün..
sonuçta sinirlerinizi alıp, kök uçlarına dokunuyorlar.
ağrı kesici alın.

Geçmiş olsun canım bnde yaptırdım öbür tarafınla ye yemeğini ve hergün dolorex ağrı kesici iç günde bir kere ben öyle yaptım hç ağrım olmadı ve yaralarım çok çabuk iyileşti doktor kontrol etti dolguma bir iğneye benzer birşey soktu oynattı çıkardı sürekli hayret ağrıması lazımdı senin yaraların çok çabuk iyileşmiş dedi dikkat et sağlıklı günler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…