- 2 Temmuz 2013
- 3.704
- 7.924
-
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
İyi randevu bulup gidebilmişsiniz sonrasında yine kısa süreye randevu vermişler . Ben iki dişimi 1,5 senede yaptıramadım . Hala uğraşıyorum. Sanırım artık özele gideceğim . Geçmiş olsun erteleme şansınız varsa sınavlardan sonra yaptırın . Ağrı vs. gibi durumlar olursa dikkatiniz dağılabilirÜniversite hastanesine dolgu yaptırmaya gitmiştim, dişin pulpası da çürümüş, kanal tedavisi yapacaklarını söylediler ve gelecek haftaya randevu verdiler. O tarih de sınavlarımdan 2 hafta önce ve internette kanam tedavisinin birkaç aşamada olduğunu yazmışlar. Tedaviden sonra çok ağrı cektigini ve uzun süre uğraştığını söyleyen insanlar var. Bu sene sadece 2 sınav dönemim var ve bu tedaviyi sınavlar öncesi olmak mantıklı mı bilmiyorum.
Defalarca kanal tedavisi yaptırdım. Her defasinda drum uyarır 3 gün ağrı olabilir diye...ama hiç olmadı bugüne kadar..zaten başlamadan antibiyotik vermeleri lazım o ağrıyı dindiriyor.Üniversite hastanesine dolgu yaptırmaya gitmiştim, dişin pulpası da çürümüş, kanal tedavisi yapacaklarını söylediler ve gelecek haftaya randevu verdiler. O tarih de sınavlarımdan 2 hafta önce ve internette kanam tedavisinin birkaç aşamada olduğunu yazmışlar. Tedaviden sonra çok ağrı cektigini ve uzun süre uğraştığını söyleyen insanlar var. Bu sene sadece 2 sınav dönemim var ve bu tedaviyi sınavlar öncesi olmak mantıklı mı bilmiyorum.
Ağrı yok, antibiyotik de vermediler.Defalarca kanal tedavisi yaptırdım. Her defasinda drum uyarır 3 gün ağrı olabilir diye...ama hiç olmadı bugüne kadar..zaten başlamadan antibiyotik vermeleri lazım o ağrıyı dindiriyor.
Gene de ağrınız yoksa bekleyin riske girmeyin ..bir dış için genelde iki defa gidiliyor bazen de uc
Dış kliniğinde çalışıyorum Çok basit bı islem korkmayın iki seans sürer ilk kanallar açılır temizlenir ikinci seans dolum yapılırÜniversite hastanesine dolgu yaptırmaya gitmiştim, dişin pulpası da çürümüş, kanal tedavisi yapacaklarını söylediler ve gelecek haftaya randevu verdiler. O tarih de sınavlarımdan 2 hafta önce ve internette kanam tedavisinin birkaç aşamada olduğunu yazmışlar. Tedaviden sonra çok ağrı cektigini ve uzun süre uğraştığını söyleyen insanlar var. Bu sene sadece 2 sınav dönemim var ve bu tedaviyi sınavlar öncesi olmak mantıklı mı bilmiyorum.
Benim ağrım olmasa da Dr kanal işlem öncesi verirdi...ağrınız yoksa bekleyin derimAğrı yok, antibiyotik de vermediler.