• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanal tedavisi! Yardımcı olabilirmisiniz? :(

HerseyVatanIcin

Hedef:Kara Harp Okulu !
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
503
0
296
İstanbul
Ben 14 yaşındayım 1 yıl önce dişçim kanal tedavisi gerektiğini söylemişti ama ben bazı sorunlardan dolayı yaptıramadım.Eğer bu sene içinde yaptırsam olabilirmi? yoksa cok ılerlemişidir*?
Aslında diş bakımımı cok duzenlı yaparım ama neden bu kadar kolay çürüyor anlayamıyorum.Kanal Tedavisi nasıl oluyor ağrılı ve acılımıdır? yardım edersenız cok mutlu olacağım cok teşekkürler

Ben 14 yaşındayım 1 yıl önce dişçim kanal tedavisi gerektiğini söylemişti ama ben bazı sorunlardan dolayı yaptıramadım.Eğer bu sene içinde yaptırsam olabilirmi? yoksa cok ılerlemişidir*?
Aslında diş bakımımı cok duzenlı yaparım ama neden bu kadar kolay çürüyor anlayamıyorum.Kanal Tedavisi nasıl oluyor ağrılı ve acılımıdır? yardım edersenız cok mutlu olacağım cok teşekkürler

ben bugün oldum canım özel dişçi de...
iğne ile uyuşturdu hiç bişi hissetmedimm,daha fazla ilerletmeden bir anönce git yaptır ,yoksa çekilmek zorunda kalırr,,,hiç acı yok inankii,,,ben de ilk defa yaptırdımm,devlet hastaneleri hep çekelim dedi,çektirmedim,kanal tedavisi ile dişim kurtulduuu
geçmiş osunnn

artık o dişiniz enfekte olmuşdur.onu çekdirmeniz sizin için daha sağlıklı olur.
normalde kanal tedavisi aneztezi altında yapıldığı için hiçbir ağrı hissetmezsiniz

canım benimde kanal tedavim 4 gün önce bitti
devlet hastaneleri hep çekelim dedi ama ben çektirmek istemedim
çünkü azı dişim ve yapılacak diş kendi dişim gbi olmazdı
normalde 1-2 seansta bitiyormuş ama ben 4 seans gittim çünkü sorunluydu dişim
ama hiç ağrı hissetmedim

Back