Kanal tedavisi yapilan diste agri?

HaticeCan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
1.580
11
116
Doktor hanim merhaba,

Öncelikle burada vakit ayirdiginiz icin tesekkürler. Benimde size bir kac sorum olacakti?
Bundan cok uzun zaman önce kanal tedavisi yapilan bir disim vardi, ondan yaklasik 8 ay önce falan birseyler cignerken agri hissettim ve bundan dolayi doktora gittim, o da dolgunun hafif acik oldugunu ve ondan olabilecegini söyledi, dolguyu yeniledi. Aradan 6 ay gecti bu sefer sicak soguk ne icsem agri hissetmeye basladim. Bu yüzden tekrar disciye gittim ve dolgu yenilendi, ama agri devam ediyordu, tekrar gidince disciye bu sefer yanda ki dis o zaman dedi ve o dise kanal tedavisi yapmaya basladi.

Bundan 2-3 hafta önce icine ilacli igne koydu ve gecici dolgu yapip gönderdi. Aradan 10-15 gün gecmesine ragmen halen sicak soguk icerken agri var. Yarin doktor randevum var, agrinin gecmedigini söyleyecegim.

sizce tedaviye nasil devam eder? Tekrar ilac koyup agrinin tamamen gecmesini mi bekler? Bu konuda sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Tesekkürler simdiden

ya o bölgde başka bir sorunlu dişiniz daha var.yada kanal tedaviniz yapılırken tam olarak kanalların temizlenmemesinden de kaynaklanabilir

merhaba günaydin,

dün doktora gittim. Agrilarimin halen oldugunu belirttim, tamam dedi sinirler daha ölmemistir o yüzden yeni ilacli ignelerden koydu ve 2 hafta sonrasina randevu verdi. Sanki bu sefer daha iyi gibi, su ictigimde su an icin fazla bir agri hissetmiyorum ama insallah 2 hafta icinde agrilar tamamen kesilir.

Cevabiniz icin tesekkürler

Iyi calismalar, iyi hafta sonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…