• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanal Tedavisi Yapılan Dişe Hangi Beyazlatma Yöntemi?

bikucukeylulmeselesi

anaç sütlaç hanım
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
1.308
28
163
Merhaba
Benim ön dişim 6-7 yıl önce kanal tedavisi yapıldı ve zamanla dişim sarardı. Beni estetik olarak şimdiye kadar rahatsız etmedi.
2 farklı diş hekimine sordum.
Biri kademeli beyazlatma iyi değil 150 tl ye porselen kaplama yapalım kalıcılığı uzun sürer dedi.
Diğer hekim hidrojen peroksit ile kademeli beyazlatalım sigara, antibiyotik kullanmıyorsan beyazlığın ömrü uzun olur dedi.

Siz hangi yöntemi önerirsiniz? Benim 3 ay sonra düğünüm var. Dişimde bir sorun olursa 3 aya kadar geçebilir mi?
Teşekkür ederim.

cevabı bende bekliyorum aynı sorun bende de var 6 7 yıl önce beyazlatıldı ama tekrar siyahlaştı şimdi , hangisi daha mantıklı merak ediyorum, hiç bi zaman porselenden yana olmadım ama.mecbursa artık.

kanal tedavisi yapılmış olan dişlerin beyazlaması nerdeyse imkansız diyecek akdar zordur.. bazı teknikler var fakat.. dişe zararı olabilir.. ön dişlerine 150 tl ye normal porselen yapmayı öneriyor muhtemelen doktorun.. yaptırmamanı tavsiye ederim.. çünkü onlarn içeirisinde metal oluyor ve zamanla dişetlerini boyuyor.. porslenelerin üzerinde siyah siyah bir görüntü oluyor.. buda seni çokmutsuz eder..

öndişleri için zirkonyum öneriyorum ama oda pahalıb ir tedavi yöntemi ama ben diş kliniğinde çalışıyorum benimde dişlerim zirkon yapıdı aşağıya fotosunu koyuyorum sana az çok fikir versin diye.. zirkonlar pahalı materyallerdir.. tanesi normalde 750 tl ye yapılıyor burda ama ben 350 tl ye yaprtırdım sanada yaptırtabilrim.. 150 tl ye sonradan pişman olacağı bişe yaptıracağına biraz kasıp zirkon yaptırmanı tavsiye ederim. zira bu fiyatıda imseden alamazsın zaten.. ki burası bağdat caddesine lüs bir klinik.. ilgilenirsen özelden bilgilendiririm seni

geçmiş olsun canım $img820_174958hrb.jpg $img903_174958hr.jpg

kanal tedavisi yapılmış olan dişlerin beyazlaması nerdeyse imkansız diyecek akdar zordur.. bazı teknikler var fakat.. dişe zararı olabilir.. ön dişlerine 150 tl ye normal porselen yapmayı öneriyor muhtemelen doktorun.. yaptırmamanı tavsiye ederim.. çünkü onlarn içeirisinde metal oluyor ve zamanla dişetlerini boyuyor.. porslenelerin üzerinde siyah siyah bir görüntü oluyor.. buda seni çokmutsuz eder..

öndişleri için zirkonyum öneriyorum ama oda pahalıb ir tedavi yöntemi ama ben diş kliniğinde çalışıyorum benimde dişlerim zirkon yapıdı aşağıya fotosunu koyuyorum sana az çok fikir versin diye.. zirkonlar pahalı materyallerdir.. tanesi normalde 750 tl ye yapılıyor burda ama ben 350 tl ye yaprtırdım sanada yaptırtabilrim.. 150 tl ye sonradan pişman olacağı bişe yaptıracağına biraz kasıp zirkon yaptırmanı tavsiye ederim. zira bu fiyatıda imseden alamazsın zaten.. ki burası bağdat caddesine lüs bir klinik.. ilgilenirsen özelden bilgilendiririm seni

geçmiş olsun canımEki Görüntüle 138436 Eki Görüntüle 138437

Teşekkürler ilgin için ama ben istanbulda değilim.

sonuç süpermiş gerçekten ama kalıcılığı ne kadar acaba ? eğer çok uzun süre ise değer o fiyata. bend e istanbulda değilim ama izmittede araştırayım bi.
ben bilmiyorum ne ile beyazlattıklarını ama üç dört kere bi toz koyup geçici kapadılar sonuç gayet güseldi ama sanıyorum biraz uğraştırıcı olduğu için çok yapmak istemiyolar.

sonuç süpermiş gerçekten ama kalıcılığı ne kadar acaba ? eğer çok uzun süre ise değer o fiyata. bend e istanbulda değilim ama izmittede araştırayım bi.
ben bilmiyorum ne ile beyazlattıklarını ama üç dört kere bi toz koyup geçici kapadılar sonuç gayet güseldi ama sanıyorum biraz uğraştırıcı olduğu için çok yapmak istemiyolar.

Sanırım bu bahsettiğin hidrojen peroksit ile beyazlatma.

Gittiğim diş hekimlerinden biri bu şekilde yapacağını anlatmıştı.

Senin dişine mi uygulandı? Memnun musun?

Merhaba
Benim ön dişim 6-7 yıl önce kanal tedavisi yapıldı ve zamanla dişim sarardı. Beni estetik olarak şimdiye kadar rahatsız etmedi.
2 farklı diş hekimine sordum.
Biri kademeli beyazlatma iyi değil 150 tl ye porselen kaplama yapalım kalıcılığı uzun sürer dedi.
Diğer hekim hidrojen peroksit ile kademeli beyazlatalım sigara, antibiyotik kullanmıyorsan beyazlığın ömrü uzun olur dedi.

Siz hangi yöntemi önerirsiniz? Benim 3 ay sonra düğünüm var. Dişimde bir sorun olursa 3 aya kadar geçebilir mi?
Teşekkür ederim.
ön dişinize beyazlatma denemenizi tavsiye ederim.çünkü kaplama yapdıklarında tek dişte renk uyumunu sağlayamazsa hekiminiz geri dönüşünüz yok.öncelikle beyazlatmayı deneyin

benimkide ön dişim işte. zaten iki tane kaplama var bilinçsiz olduğum zamanlardan. beyazlatma yapılmıştı yaklaşık 7 8 sene önce ama buraya kadarmış:) tekrar yaptırcam işte yapan bi yer bulursam. bi 7 8 sene daha götürse zaten tüm ön dişlerimi estetik kaplamalardan yaptırcam

benimkide ön dişim işte. zaten iki tane kaplama var bilinçsiz olduğum zamanlardan. beyazlatma yapılmıştı yaklaşık 7 8 sene önce ama buraya kadarmış:) tekrar yaptırcam işte yapan bi yer bulursam. bi 7 8 sene daha götürse zaten tüm ön dişlerimi estetik kaplamalardan yaptırcam

Beyazlatma yapılrken canın yandı mı :9:

yok yok sadece dolguyu açıyolar içine bi solusyon koyup kapatıolar geçici dolguyla . aynı işlem 3 4 kere yapılıo artık dişin durumuna göre. bazen ikide de sonuç alabilirsin.can acıtacak bi işlem değil canım:)

kızlar benımde ondişim gri olmuştu kanal tedavisinden dolayı dra gitmiştim 3 yıl once ofis tipi eyazlatma yaptı dişimi arkadan delmişti ilaç koydu 3 4 kere gittim içi yavaş yavaş beyazlaşmaya başladı sonra dışına bişeyler sürdü lazerle bişeyler yaptı sankı süt dişim geri gelmişti çok güzel gozukuyordu ama artık gri oldu yıne ve o şekilde beyazlatma sadece 1 kere yapılıyormuş fazlası diş kokune zarar veriyormuş ben şimdi zirkonyum yaptırıyorum on dişlerime sizde durum nedir

Ben üniversitede diş hastanesine beyazlattım. Çok özel bir yöntem dedi hekim yaparken. Sigorta bunu ödemiyor bağış yapacaksınız dedi. Dişi beyazlattı. 1,5 ay sonra dişim eski haline döndü. Bağış yapmamıştım iyiki de yapmamışım.

Back