• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanal Tedavisi Olanlar Yardım Lütfeenn

HanDenizz

Kadere olan razılığım.Yazana olan aşkımdandır.❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
335
4.226
63
Slm kızlar iki gün önce arka dişime kanal tedavisi ve dolgu yapıldı ilk gün bi sızlama oldu bugün çok hafif var benim sorum kanal tedavisi olan dişle yemek yenir mi doktor birşey demedi o gun sadece iki saat yemek yeme dedi netten araştırdım o tarafla yemek yenmemesi gerektiği yazıyor çoğunun kanal tedavisi olan dişi kırılmış korktum yaa var mı böyle birşey yoksa da o tarafla ne zaman yemek yiyebilirim

dişin siniri alındıgı ıcın kaza gıbı anı yuksek darbelerde dıger dıslere gore kırılması kolay sadece tek fark bu
tabıkı yemek yıyebılırsınız benım 6 dısımde var kanal tedavısı hıc bırsey olmaz

dişin siniri alındıgı ıcın kaza gıbı anı yuksek darbelerde dıger dıslere gore kırılması kolay sadece tek fark bu
tabıkı yemek yıyebılırsınız benım 6 dısımde var kanal tedavısı hıc bırsey olmaz
Cnm Allah razı olsun teşekkür ederim doktor da hiçbirşey demedi bnde zaten panik atak hastasıyım sormak aklıma bile gelmedi bi an önce bitsin gideyim diye teşekkür ederim

Kanal tedavisi yapılan dişlerini kullanabilirsiniz, fakat sert cisim kuruyemiş gibi gıdaları yerken dikkat edin. Çünkü kanal tedavisi yapılan dişlerin köklerindeki sinirler alınıyor, artık kan akışı olmayan diş bir nevi ölüyor bu sebeple cansız diş kırılmalara maruz kalabilir. Bu sebeple sert gıdaları tüketirken dikkat ediniz...

Back