Kanal tedavisi olan dişim lütfen yardım edin

KadifeDevrim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
16
0
36
Eskişehir
15 yaşındayım üst arka dişlerimden birine tel takılırken bütün dişimin etrafını saran metal birşey takmışlardı, taktıktan sonra çok fazla ağrı yaptı, hemen dişçiye gittik, kanal tedavi dedi, 2 yıl boyunca hiç ağrı yapmadı o dişim, şimdiyse tellerim çıktı bir buçuk iki ay oldu. O dişimi saran metal şeyde bir buçuk iki ay önce çıktı tabi, kanal tedavim hiç ağrımazdı son günlerde fena ağrıyor, acaba tek çözüm çektirmek midir? O metal şey dişimin üzerindeki dolguyu kazımış olamaz mı? Şimdiden teşekkür ederim..:1no2:

dişimde değişiklik oldu, şimdi dişimde ağrıyor, ama birde yanağım çok acıyor, damağım da. annem iltihap kaptı diyor, lütfen yardım edin.Lütfeeen:1no2:

öncelikle geçmiş olsun bende bu aralar kanal tedavisi yaptırıyorum az önce dişçiden geldim ben böyle bir durumda tabiki dr gidiyorum ama gidinceye kadarda ağrıyı iltihapları geçirmek adına tuzlu suyla gargara yapıyorum o çok rahatlatıyor umarım sizede iyi gelir tekrar geçmiş olsun

Ah size ne kadar teşekkür etsem azdır, yardım etmek istemeniz bile güzel.Kesinlikle hemen deneyeceğim.a.s

Canim benim uzaktan seni tedavi etmek olanaksiz, sadece tahminlerde bulunabilirim.
1. Azi dislerinin üc tane kökü olur, belki dishekimin sadece iki kanali temizlemis ise ve ücüncüyü bulamamis ise, o zaman agri olabilir.
2. dishekimin röntgen cekerekmi yapti kanal tedavisini? Cünkü röntgen cekmemis ise kanalin disina cikmis ise o zamanda disin agriyabilir.
3. Cürük ne derece idi? Eger cok derinde cürük var ise belki köklerin ucu iltihaplanmistir, o zaman antibiyotik icmen lazim iltihabi almak icin.

Ama en dogrusu bir an önce tekrar dishekimine gitmek.
Gecmis olsun ve dislerine cok iyi bak. Özellikle her gece dislerini fircalayip uyuki bir daha problem yasama dislerinle cünkü daha cok gencsin kanal tedavisi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…