Öncelikle selamlaar, hemen soruma geleyim 3 gün önce dişçiye gittim doktorum kanal tedavisi dedi uyuşturarak gecici dolgu yaptı hafta sonu gel kanal tedavisini yapalım dedi, çok iyidir bu arada doktorum çok güvenirim. Neyse 2 saat önce kanal tedavim yapıldı, ama şöyle ki doktorum sprey sıkıp iğne yapmadı, uyuşturmadı yani. Sinirler alınırken ara ara acı hissettim ama dayanılmayacak kadar değildi yani arada sızları onun dışında çok acı çektim diyemem doktorum da sinirleri alırken sürekli sordu zaten acıyor mu acırsa söyle falan acıdığında söyledim o da çok acıyorsa uyuşturalım ama bir sinir kaldı zaten dedi bende uyuşturun demedim zaten sonra iğneyle dişime bir şey sıktı hafif dilimde uyuştu zaten, neyse öyle ara ara minik acılarla bitti tedavim, merak ettiğim şey şu internette araştırdım da çoğu kişi uyuşturmadan kanal tedavisi olmaz, yok uyuşturmadan yapıldı yüz felci oldum falan yazılmış aklıma takıldı uyuşturmadan kanal tedavisi yapmak anormal mi? Ben doktoruma güveniyorum ama aklıma takıldı cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler