arkadaşlar benim de kanal tedavisi yaptırmam gerekiyormuş. en az 3 dişim var. doktora gittim en azından bir baktırayım durumuna dişlerimin diye. doktor gel başlayalım hemen dedi. ama ben çoookk korkuyorum diş olayından. ne yapıcam bilmiyorum. daha o dişçi koltuğuna oturduğumda başlıyor benim stresim. kalp krizi geçircem diye korkuyorum inanın. o kadar yani. bir de bir yerde duymuştum. birinin dişi çekilirken ya da tedavi olurken tam hatırlamıyorum, gözü kör olmuş. neden bilmiyorum. belki de yanlış uydurma bir olaydı. ama o kaldı aklımda... nasıl giderim cesaret edip bilmiyorum....mafoldumben
Canım yaptırmazsan sürekli ağrı çekiceksin sadece dişine değil tüm vücuduna zarar vermiş olucaksın. Dişlerimizdeki sorunlar kalbimizi bile etkiliyo diye biliyorum. Sağlıklı bi ağıza kavuşabilmek için bunu yaptırmalısın. Uyuşturuyolar zaten merak etme.. Bende çok korkuyorum ama mecbur olunca insan herşeyi yapıyo..
arkadaşlar benim de kanal tedavisi yaptırmam gerekiyormuş. en az 3 dişim var. doktora gittim en azından bir baktırayım durumuna dişlerimin diye. doktor gel başlayalım hemen dedi. ama ben çoookk korkuyorum diş olayından. ne yapıcam bilmiyorum. daha o dişçi koltuğuna oturduğumda başlıyor benim stresim. kalp krizi geçircem diye korkuyorum inanın. o kadar yani. bir de bir yerde duymuştum. birinin dişi çekilirken ya da tedavi olurken tam hatırlamıyorum, gözü kör olmuş. neden bilmiyorum. belki de yanlış uydurma bir olaydı. ama o kaldı aklımda... nasıl giderim cesaret edip bilmiyorum....mafoldumben
Bu topiğe bakan olmadı sanırım sempatiksalakcinni cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?